«Πάντα ένα βήμα μπροστά» λέει για τον (καταστροφικό) Γιάνη η σύζυγός του

Στον δικό του κόσμο εξακολουθεί να βρίσκεται το ζεύγος Βαρουφάκη. Μετά τον αμετανόητο πρώην υπουργό Οικονομικών και τις τελευταίες δημόσιες παρεμβάσεις του, και η σύζυγός του Δανάη Στράτου δείχνει να μην έχει καταλάβει το μέγεθος των καταστροφικών διαπραγματεύσεων στις οποίες πρωταγωνίστησε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015 ο σύζυγός της ως επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου. Ετσι, με αφορμή την έκθεσή της στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, η κυρία Στράτου είπε για τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι «πάντα είναι ένα βήμα μπροστά».

Οπως ανέφερε σε εφημερίδα, «με τον Γιάνη για όλα μιλάμε πολύ και, μάλιστα, ο ένας εμπνέει τον άλλον. Μέσα από τον διάλογο μοιραζόμαστε πράγματα κατά την ώρα της δημιουργίας τους. Αυτό ισχύει και για τον Γιάνη και για εμένα. Οταν διαμορφώνει κάποιες ιδέες πάνω στη δουλειά του, για ένα βιβλίο, μου μιλάει γι’ αυτές. Δεν είναι παγιωμένες θέσεις, όλα εξελίσσονται στο μυαλό του. Νομίζω ότι είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά στο να καταλαβαίνει τι συμβαίνει και να δίνει τη λύση»!

Ερωτηθείσα από πού αντλεί έμπνευση, η σύζυγος του πρώην υπουργού απάντησε: «Η έμπνευση έρχεται αναπάντεχα, όπως ο έρωτας. Βέβαια η συνολική προσέγγιση και η μεθοδολογία του καλλιτέχνη για να αποδώσει το έργο δεν είναι ποτέ τυχαία, εκεί βγαίνει όλη η δουλειά και η υποδομή».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα