Eκπληξη Λόπες

Από τον

Γιώργο Σηφάκη

Με αστραπιαίες κινήσεις η ΑΕΚ έφερε στην Αθήνα τον Ελντερ Λόπες, που είναι ο εκλεκτός του Μανόλο Χιμένεθ για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο 28χρονος Πορτογάλος που αγωνίζεται στη Λας Πάλμας συμφώνησε με την «Ενωση» και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών. Ετσι θα καλύψει το κενό που αφήνει η πιθανή αποχώρηση Ντίντακ. Ο Ελντερ Λόπες βρέθηκε από χθες το πρωί στην πρωτεύουσα και πέρασε ιατρικά. Αφού πήγαν όλα καλά, αποδείχθηκε ταύρος και σήμερα θα ανακοινωθεί.

Η επιλογή του έγινε μέσα από μια λίστα τριών παικτών που είχε εντοπίσει η ΑΕΚ πριν ακόμη προκύψει το θέμα Ντίντακ και αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ο μοναδικός που αγωνιζόταν στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Λόπες ταξίδευε όλο το βράδυ από Πόρτο – Λισαβόνα και από εκεί για Αθήνα και έφτασε στις επτά χθες το πρωί. Για τον λόγο αυτόν άργησαν να γίνουν οι ιατρικές εξετάσεις, αφού ο παίκτης έπρεπε να αναπαυτεί.

Ξεκίνησε από εξτρέμ

Ο Ελντερ Λόπες λατρεύει τον Μαρσέλο, θυμίζει την περίπτωση του Φάμπιο Κοεντράο και του Ραφαέλ Γκερέιρο που από παρεξηγημένοι εξτρέμ έφτιαξαν την καριέρα τους ως μπακ και θέλει να κάνει τον Ντίντακ Βιλά μακρινή ανάμνηση στις καρδιές των οπαδών της ΑΕΚ. Οι Ισπανοί επέμεναν χθες ότι η ΑΕΚ παίρνει «πακέτο» από τη Λας Πάλμας Αραούχο – Λιβάγια.

Αρχικά έκανε την ανάρτηση στο twitter ο Λίτο Χιμένεθ (ο ρεπόρτερ που είχε αποκαλύψει τη μετακίνηση του Αργεντινού επιθετικού τον χειμώνα στην «Ενωση»), στη συνέχεια το τοπικό ραδιόφωνο των Καναρίων Νήσων παρουσίαζε επίσης ως τελειωμένο το θέμα και, τέλος, το Radio Marca υποστήριζε: «Οι Αραούχο, Λόπες και Λιβάγια θα παίξουν την επόμενη σεζόν στην ΑΕΚ. Δανεικός ο πρώτος, με μεταγραφή ο δεύτερος, ενώ για τον τρίτο υπάρχει διαπραγμάτευση για τον χρόνο παραχώρησής του».

Από την «Ενωση», αντίθετα, υποστήριζαν πως το σενάριο να αποκτηθούν μαζί οι Αραούχο και Λιβάγια είναι εξαιρετικά δύσκολο, έως απίθανο. Εκτός αν το κάνουν για παιχνίδι τακτικής. Ιδωμεν…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα