«Λαβράκι» στην επίθεση

Από τον

Γιώργο Σηφάκη

Ο Λόπες ήταν η αρχή και τα καλύτερα έρχονται για την ΑΕΚ! Η «Ενωση» φαίνεται ότι έχει απλώσει τα μεταγραφικά… πλοκάμια της έως τη Βενεζουέλα. Οπως ανέφερε στο twitter ο δημοσιογράφος Φρανσίσκο Ροντρίγκες, η «Ενωση» κινείται για την απόκτηση του Σέρχιο Κόρδοβα. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος έγραψε: «Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον διεθνή με την Εθνική U-20 της Βενεζουέλας Σέρχιο Κόρδοβα, ο οποίος ανήκει στην Καράκας. Οι Ελληνες θα παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ». Γεννημένος το 1997, ο υψηλόσωμος νεαρός επιθετικός (1,88 μ.) μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα (κυρίως δεξιά). Εχει συμπληρώσει 21 συμμετοχές την τελευταία διετία με τη φανέλα της Καράκας, ενώ έχει παίξει 15 φορές στην U-20 της Βενεζουέλας, πετυχαίνοντας 5 γκολ.

Οι υπογραφές

 Από εκεί και πέρα, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Ελντερ Λόπες, ο οποίος χθες το μεσημέρι έμεινε ελεύθερος από τη Λας Πάλμας και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ χαφ, είναι γεννημένος στις 4 Ιουνίου 1989 στη Βίλα Νόβα ντε Γκάια, στην περιοχή του Οπόρτο, και έκανε το πρώτο βήμα της καριέρας του στα 19 του χρόνια, με μεταγραφή στην ιταλική Πάρμα το καλοκαίρι του 2008. Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Ελντερ Λόπες έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ: «Εχουμε να κάνουμε ωραία πράγματα και να κατακτήσουμε υψηλούς στόχους με την ομάδα. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, γιατί ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ! Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό να υπογράφει σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Γνωρίζω αρκετούς που βρίσκονται ήδη στην ομάδα, είχα αρκετούς συμπαίκτες και αντιπάλους στο παρελθόν, και το σημαντικότερο είναι ότι όλοι μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ…

Το κίτρινο χρώμα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για εμένα και έχει σημαδέψει όλες τις επιλογές μου. Ολες οι ομάδες στις οποίες έχω αγωνιστεί είχαν κίτρινο στη φανέλα τους και είναι κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα