Επίσκεψη Βέμπερ στην καινοτόμα ΘΕΩΝ Αισθητήρες

Την καινοτόμα γραμμή παραγωγής της ΘΕΩΝ Αισθητήρες επισκέφθηκε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάνφρεντ Βέμπερ.

Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τον ιδρυτή της και αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ενωσης Επιχειρηματιών Κρίστιαν Χατζημηνά, παρουσία του Βασίλη Αποστολόπουλου, προέδρου της ΕΕΝΕ και διευθύνοντος συμβούλου του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών, και ενημερώθηκε σχετικά με τα τεχνολογικά επιτεύγματα, που ανέδειξαν τη ΘΕΩΝ ως μια πρωτοπόρο -στον κλάδο της- εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο κ. Χατζημηνάς τόνισε τη σημασία της επένδυσης στην έρευνα, στην καινοτομία και την εξωστρέφεια ως τις βασικότερες λύσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Μαζί με τον κ. Αποστολόπουλο επισήμαναν την ανάγκη για μείωση των φόρων για τα νομικά πρόσωπα. Επίσης, ο ιδρυτής της ΘΕΩΝ Αισθητήρες περιέγραψε στον κ. Βέμπερ τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αυτά τα χρόνια οι ελληνικές εταιρίες (φορολογία και έλλειψη τραπεζικής χρηματοδότησης), αλλά κυρίως επικεντρώθηκε στις ευκαιρίες που θα καθορίσουν το οικονομικό μέλλον της χώρας, τονίζοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση πρέπει να γίνει μια πραγματικά ελεύθερη αγορά για όλα τα μέλη της.

Η ΘΕΩΝ Αισθητήρες ιδρύθηκε το 1997 και είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες σε θερμικά και νυχτερινής όρασης συστήματα, με τα προϊόντα της να χρησιμοποιούνται στις Ενοπλες Δυνάμεις και στην ασφάλεια, σε πάνω από 38 χώρες σε όλο τον κόσμο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα