«Κανείς από την οικογένεια δεν θέλει να γίνει βασιλιάς»

Από την

Ελενα Στάθου – Ελευθερόγλου

Κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θέλει να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα! Αυτό ισχυρίστηκε ο πρίγκιπας Χάρι, μιλώντας στο περιοδικό «Newsweek», τόνισε ωστόσο ότι όλοι θα κάνουν το χρέος τους τη δεδομένη στιγμή. Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, που είχε ως θέμα τη ζωή του 32χρονου γαλαζοαίματου, ο Χάρι τόνισε πως θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο από το να είναι… πρίγκιπας! Ωστόσο, φάνηκε να έχει επίγνωση ότι ο τίτλος του τού δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει και να κάνει τη διαφορά.

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα μικρό ενδιαφέρον από τους ανθρώπους για μένα μέχρι να αναλάβουν τα παιδιά του Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, και θεωρώ πως πρέπει να το εκμεταλλευτώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρι.

Και ο Γουίλιαμ

Ο νεαρός πρίγκιπας τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του Γουίλιαμ με τη σύζυγο του Κέιτ επιθυμούν να εκσυγχρονίσουν τη μοναρχία και να τη φέρουν στον 21ο αιώνα, καθώς θεωρούν ότι αποτελεί μια δύναμη που εργάζεται για το καλό του λαού.

Ο Χάρι πρόσφατα έγινε αποδέκτης εγκωμιαστικών σχολίων, καθώς παραδέχτηκε σε άλλη συνέντευξή του ότι αναγκάστηκε να κάνει ψυχοθεραπεία για να αντιμετωπίσει τον θάνατο της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, σε τροχαίο στο Παρίσι.

Αναφερόμενος μάλιστα στην τραγική εμπειρία που είχε ακολουθώντας το φέρετρο της μητέρας του στην κηδεία της, όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών, τόνισε ότι κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να περάσει κάτι ανάλογο! Ο Χάρι άλλη μία φορά εξήρε τη μητέρα του, λέγοντας πως προσπάθησε να προσφέρει στα παιδιά της μια απλή, καθημερινή ζωή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα