Τσάρος Μανωλάς!

Από τον

Χάρη Δάντση

Βασιλιάς ο Κώστας Μανωλάς! Οι διοικούντες τη Ζενίτ έστρωσαν στα πόδια του πακτωλό χρημάτων, που δεν μπόρεσε να αρνηθεί ο διεθνής στόπερ. Οπως μετέδιδαν χθες τα ιταλικά και τα ρωσικά ΜΜΕ, ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού συμφώνησε για συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, το οποίο θα του αποφέρει 3.500.000 ευρώ καθαρά ετησίως και με τα μπόνους θα εκτοξευτούν στα 4.000.000 ευρώ. Κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Ελληνας παίκτης! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος στόπερ στη Ρόμα αμειβόταν με 1.500.000 ευρώ τον χρόνο και έτσι υπερδιπλασιάζει τις απολαβές του. Από την παραχώρηση του Μανωλά στη Ζενίτ ο σύλλογος της Ρώμης θα βάλει στα ταμεία του 30.000.000 ευρώ. Οι Ρωμαίοι ζητούσαν 5.000.000 ευρώ παραπάνω και γι’ αυτό δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή. Το ποσό είναι πολύ μικρό για να παρουσιαστεί πρόβλημα και ο Μανωλάς έχει συμφωνήσει σε όλα.

Υπενθυμίζεται ότι για την περίπτωση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού είχαν ενδιαφερθεί ζεστά η Ιντερ και η Τσέλσι, ωστόσο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό. Τα χρήματα της Ζενίτ ήταν πάρα πολλά για να μπορέσει να αρνηθεί ο Μανωλάς, για την απόκτηση του οποίου επέμενε πολύ και ο κόουτς Ρομπέρτο Μαντσίνι. Πάντως, η απόφασή του να συνεχίσει στο ρωσικό πρωτάθλημα σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στη γειτονική χώρα, καθώς πρόκειται για υψηλού επιπέδου αμυντικό, ο οποίος θα μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς και να κάνει τη διαφορά σε κάποιο μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Ανθρωποι από το περιβάλλον του παίκτη υποστήριζαν βέβαια ότι η νέα διοίκηση της Ζενίτ είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα, που φτάνουν μέχρι τη διεκδίκηση ευρωπαϊκών τίτλων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα