Αντίπαξοι: Καθάρισε παραλίες η κόρη του Γουίλ Σμιθ

Τις διακοπές του στο Ιόνιο απολαμβάνει ο χολιγουντιανός ηθοποιός Γουίλ Σμιθ μαζί με την οικογένειά του. Σε πρόσφατη επίσκεψη στους Αντίπαξους η οικογένειά του ήρθε αντιμέτωπη με το πρόβλημα των σκουπιδιών και αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Η 16χρονη κόρη του ζευγαριού Γουίλοου, η μητέρα της Τζέιντα Πίνκετ – Σμιθ και δύο μέλη του προσωπικού του σκάφους πήραν μαύρες σακούλες και προχώρησαν στον καθαρισμό τριών παραλιών στην περιοχή, μαζεύοντας 22 σακούλες με απορρίμματα!

Η 16χρονη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες από την κίνησή της μαζί με ένα κείμενο. «Δεν άντεξα να βλέπω αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας γεμάτες με σκουπίδια». Μάλιστα, θέλησε να περάσει και το δικό της μήνυμα, τονίζοντας ότι «αν ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, θα κάνουμε τη διαφορά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα