Βράβευση της Novartis για την κοινωνική προσφορά της

Χρυσή διάκριση για τη φαρμακευτική εταιρία Novartis Hellas, που επιλέχτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) μεταξύ των εταιριών με το υψηλότερο αίσθημα εταιρικής υπευθυνότητας, σύμφωνα µε τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR INDEX).

Η Novartis Hellas βραβεύτηκε για τη δραστηριότητά της στους τομείς της διεύρυνσης της πρόσβασης στην υγεία και της υπεύθυνης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρίας περιλαμβάνει δωρεές φαρμάκων, υποστήριξη ερευνητικών έργων και 35 συλλόγων ασθενών και δράσεις πρώιμης πρόσβασης ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες.

Δωρεάν εξετάσεις

Το 2016 η Novartis Hellas υλοποίησε περισσότερες από 100 κλινικές μελέτες, τρία προγράμματα πρόληψης και δωρεάν εξετάσεων, πέντε εκστρατείες ευαισθητοποίησης του κοινού για χρόνια νοσήματα, καθώς και προγράμματα υποστήριξης ασθενών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.
Επιπλέον, κάθε χρόνο η εταιρία αφιερώνει την επέτειο της ίδρυσής της σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται φροντίδα, διοργανώνοντας την Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς για τους εργαζομένους της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα