Ο υδράργυρος στο «κόκκινο»

Από τον

Χάρη Δάντση

Μεταγραφικός «καύσωνας» στο μεγάλο Λιμάνι! Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δίνουν μάχη (και με τον χρόνο) για να ενισχυθούν και να ικανοποιήσουν παράλληλα τα «θέλω» του Μπέσνικ Χάσι, εν όψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, και ο υδράργυρος αναμένεται αυτή την εβδομάδα στον Πειραιά να φθάσει στα ύψη.

Το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση του μέσου της Λέγκια Βαρσοβίας Βαντίς Οτζίτζα Οφόε, που αποτελεί διακαή μεταγραφικό πόθο του τεχνικού των πρωταθλητών. Ο Βέλγος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2018 και οι Πολωνοί αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει αισιοδοξία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ότι θα καταφέρουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Για την ενίσχυση της επίθεσης, τουρκικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο πειραϊκός σύλλογος συμφώνησε με τη Φενερμπαχτσέ για την απόκτηση του 30χρονου Νιγηριανού Εμανουέλ Εμενίκε. Παράλληλα, πορτογαλικά ΜΜΕ υποστήριζαν ότι οι Πειραιώτες ετοιμάζουν πρόταση στην Μποαβίστα για τον 26χρονο Βραζιλιάνο με ιταλικές ρίζες κεντρικό αμυντικό Λούκας Ταλιαπιέτρα. Την ίδια ώρα, οι Ισπανοί επέμεναν για συμφωνία Ολυμπιακού – Αντερλάν Σάντος. Πάντως, ο Ροντρίγκες, που βρισκόταν στην κορυφή της λίστας για την ενίσχυση του κέντρου άμυνας, επιστρέφει στην Αργεντινή και τη Σαν Λορέντζο.

«Βιαζόμαστε» 

«Μπορεί ακόμη να μην έχουμε κάνει μεταγραφές, όμως δεν θέλουμε να είμαστε νευρικοί. Θέλουμε να φέρουμε πραγματικά καλούς παίκτες. Σίγουρα βιαζόμαστε, αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε λάθη» τόνισε από το Ζέεφελντ της Αυστρίας ο κόουτς των πρωταθλητών Μπέσνικ Χάσι. Επιθυμία του 45χρονου τεχνικού είναι να έχει στη διάθεσή του τα περισσότερα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Βέλγιο. Εκεί θα βρεθεί με την αποστολή των «ερυθρολεύκων» και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, που υπολογίζεται από τον Χάσι, σε αντίθεση με τον Ντα Κόστα, ο οποίος ενημερώθηκε να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει.

Σήμερα (19.00, Novasports1), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τη Λουντογκόρετς επί αυστριακού εδάφους. Ο Ρέτσος, που δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από αντίπαλο την περασμένη Παρασκευή στο φιλικό με τη Βάτενς, θα προφυλαχθεί για προληπτικούς λόγους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα