Τι έδειξε η εξέταση αίματος στον Κυριάκο

Κάθε μεταπτυχιακό πρέπει να ορίζει το ύψος των διδάκτρων ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ανταγωνιστικά μεταπτυχιακά» είπε από τη Θεσσαλία, όπου περιόδευσε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας το στίγμα του για τις αλλαγές στα ΑΕΙ τις οποίες ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε ότι πρέπει να υπάρξουν σύνδεση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων με την αγορά εργασίας αλλά και ανάπτυξη συμβάσεων ανάμεσα σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και εταιρίες προκειμένου να μπορούν οι σχολές να στηρίζονται σε δικά τους έσοδα και όχι μόνο σε ευρωπαϊκούς πόρους.

Νωρίτερα, σε συνομιλία που είχε με πολίτες στο δημαρχείο της Πύλης Τρικάλων, εμφανίστηκε βέβαιος για εκλογική νίκη του κόμματος, λέγοντας: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν». Αναφερόμενος στη σχεδιαζόμενη αλλαγή του εκλογικού συστήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την αντίθεσή του: «Οι προτεινόμενες αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση θα μας βρουν κάθετα αντίθετους. Η απλή αναλογική θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην ακυβερνησία».

Ο κ. Μητσοτάκης παρευρέθηκε και στο ετήσιο αντάμωμα των Σαρακατσάνων στο Περτούλι, οι οποίοι του δώρισαν συμβολικά μια γκλίτσα. Μιλώντας στην εκδήλωση τόνισε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι η φυγή των νέων στο εξωτερικό, δίνοντας τον λόγο του ότι προτεραιότητά του είναι η επιστροφή των νέων, προχωρώντας παράλληλα τα προγράμματα επενδύσεων. Από την περιοδεία του δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, όπως αυτή που του επιφύλαξε ομάδα ερευνητών της ιατρικής σχολής του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. υποβλήθηκε σε αιματολογική εξέταση η οποία ανιχνεύει τα ενδογενή αντιοξειδωτικά του οργανισμού, προκειμένου οι διαιτολόγοι να συστήνουν στοχευμένες διατροφικές παρεμβάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι βρίσκεται πάνω από τον μέσο όρο και οι διαιτολόγοι τού συνέστησαν να πίνει καθημερινά ένα ποτήρι χυμό ρόδι και έναν καφέ εσπρέσο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα