Στη Βουλή ο «καυτός» φάκελος του «Noor 1»!

Ο Πάνος Καμμένος απαντά (σήμερα) με στοιχεία για τη σκοτεινή υπόθεση

Ο Πάνος Καμμένος θα ανοίξει τα χαρτιά του το απόγευμα από το βήμα της Βουλής. Απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του Αδωνη Γεωργιάδη, θα τοποθετηθεί για τις σφοδρές επιθέσεις που δέχεται από τη Ν.Δ. και αναμένεται να παραθέσει στοιχεία και ονόματα σχετικά με τη σκοτεινή υπόθεση του πλοίου «Noor 1», που «πιάστηκε» με 2,1 τόνους ηρωίνης στα αμπάρια του, τη μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που κατασχέθηκε τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.

Το Μέγαρο Μαξίμου όχι απλώς καλύπτει πλήρως τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, αλλά από την πρώτη στιγμή που η αξιωματική αντιπολίτευση έθεσε ζήτημα για τη συνομιλία του με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη η κυβέρνηση ζητούσε επιτακτικά από τη Ν.Δ. να «μιλήσει με ονόματα» και να απαντήσει εάν εκπροσωπεί συγκεκριμένο επιχειρηματία. Το Μέγαρο Μαξίμου όξυνε τις επιθέσεις κατά της Πειραιώς μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε την Παρασκευή ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, καταγγέλλοντας σκευωρία εις βάρος του.

«Δύο ημέρες ρωτάμε ποιος είναι ο εντολέας της και τελικά ανέλαβε άλλος να απαντήσει εξ ονόματός της» ήταν το ειρωνικό σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου προς τη Ν.Δ., καθώς ο κ. Μαρινάκης αποκάλυψε ότι είναι ο επιχειρηματίας τον οποίο υπονοεί η κυβερνητική πλευρά… Υστερα από αυτήν την εξέλιξη η κυβέρνηση επανήλθε το Σάββατο με ακόμη ένα αιχμηρό σχόλιο για τον τρόπο με τον οποίο η Ν.Δ. χειρίστηκε την υπόθεση: «Η επιλογή της Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη να λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων και συνήγορος ποινικών προσώπων αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην εξουσία. Χθες (σ.σ.: την Παρασκευή) μάθαμε τουλάχιστον ποιον υπερασπίζονται. Αφού δεν τολμούσαν να τον φανερώσουν αυτοί, φανερώθηκε μόνος του».

Η Ν.Δ. δεν άφησε ασχολίαστη τη νέα αυτή επίθεση, χωρίς όμως να απαντήσει επί της ουσίας. «Οσο και αν το αποφεύγουν, το ερώτημα είναι αμείλικτο: Τι έχει να πει ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος στον φυλακισμένο ισοβίτη για ναρκωτικά και μιλά μαζί του πάνω από δέκα φορές σε διάστημα λίγων ημερών;» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα