Amuse Concept: Σάρωσε τα βραβεία (πήρε 26) στα Εvent Αwards

Συνολικά 26 βραβεία σε πολλές κατηγορίες απέσπασε στα Εvent Αwards η Amuse Concept Events. Η εταιρία κέρδισε 7 χρυσά και 17 ασημένια βραβεία, το Platinum στην κατηγορία Best Corporate Events, καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα βραβεία της διοργάνωσης, το Event Production Company of the Year.

Ιδρυθείσα το 2001, η ελληνική εταιρία συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, καταγράφοντας στο ενεργητικό της ορισμένες από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που έχουν γίνει στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό σε επίπεδο event management, με παραγωγές για κάθε είδους κοινό και κάθε είδους ανάγκη που είχαν οι πελάτες της.

«Με 42 άτομα στο κομμάτι της παραγωγής, στην Amuse επενδύουμε σημαντικά στο να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι, κι έτσι η διάκριση αυτή ανήκει σε όλη την ομάδα! Μας τιμά ιδιαίτερα που έχουμε τη δυνατότητα να δουλεύουμε με κάποιες από τις πιο δυνατές και δυναμικές εταιρίες στην Ελλάδα και είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη δουλειά μας» σημείωσε ο managing partner της Amuse Βασίλης Μεντζελόπουλος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα