Αποθέωση των Αντετοκούνμπο

Ανοιχτή συζήτηση στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση με τους μπασκετμπολίστες και πρεσβευτές της Ελλάδας

Ηθελαν διακαώς να μιλήσουν στην Ελλάδα για την… πατρίδα Ελλάδα και ευτυχώς που βρέθηκαν το Ιδρυμα Ωνάση και η Στέγη Πολιτισμού να τους παραχωρήσουν ένα λαμπρό βήμα. Το έμπειρο μάτι της διευθύντριας της Στέγης Αφροδίτης Παναγιωτάκου εντόπισε το τεράστιο «γκελ» που έχουν, ειδικά στη νεολαία, τα αδέλφια Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο και βρήκε την ευκαιρία να τους παρουσιάσει στην «εντός έδρας» τους μέσα από μια τολμηρή πρωτοβουλία.

Η προχθεσινή ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, την οποία συντόνισε με μαεστρία η Αφροδίτη, ήταν μια εκπληκτική εμπειρία για όλους όσοι την παρακολούθησαν. Ακριβώς επειδή αυτά τα παιδιά, παρά τη νεαρή ηλικία τους, αποδεικνύονται καλύτεροι πρεσβευτές του Ελληνισμού, ακόμη και από δημόσια πρόσωπα που έχουν δεκαετίες εμπειρίας στην πλάτη τους.

Σταράτες κουβέντες



Καθαρό βλέμμα, σταράτες κουβέντες, ψύχραιμες προσεγγίσεις, συναίσθημα και χαμόγελο εκεί που χρειάζεται, κυρίως όμως πίστη και προσήλωση σε τούτη τη χώρα που σήμερα τους δοξάζει, αλλά στο παρελθόν τους πίκρανε. Υπόδειγμα πατριωτισμού από πρωταθλητές παγκόσμιας κλάσης, που δηλώνουν περήφανοι επειδή «μετήλθαν της ελληνικής παιδείας»!

Μπράβο στα παλικάρια που μας τιμούν με κάθε τρόπο, μπράβο και στη Στέγη του Ωνασείου που είχε την έμπνευση και τη φαντασία να εντάξει στις δράσεις πολιτισμού την ανοιχτή συζήτηση με αθλητές πρότυπα, που μπορούν να αποτελέσουν παραδείγματα προς μίμηση μέσα στην αποπροσανατολισμένη ελληνική νεολαία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα