Σφήνα Τσέλσι για Μανωλά!

Από τον

Γιώργο Αδαμόπουλο

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας Τσέλσι δεν… περιφέρει μόνο το «στέμμα» της Πρέμιερ Λιγκ για να δελεάσει τους μεταγραφικούς στόχους της. Ο αγγλικός Τύπος επισημαίνει ότι οι «μπλε» έχουν ρίξει ήδη στο τραπέζι μερικά από τα 270.000.000 ευρώ που ο Ρώσος ιδιοκτήτης Ρομάν Αμπραμόβιτς σκοπεύει να δαπανήσει το φετινό καλοκαίρι και ευελπιστεί να προλάβει να προσφέρει κάποια εξ αυτών σε ελληνικά πόδια.

Παρά την πεποίθηση του ιταλικού Τύπου ότι η παραχώρηση του Κώστα Μανωλά (μαζί με τον Παρέδες) από τη Ρόμα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι θέμα χρόνου, η αγγλική ιστοσελίδα tribalfootball ανέφερε χθες ότι η Τσέλσι κάνει μια τελευταία προσπάθεια να «κλέψει» τον πρώην αμυντικό των ΑΕΚ, Ολυμπιακού! Το δημοσίευμα τονίζει ότι ενώ η πώληση των Μανωλά – Παρέδες στη Ζενίτ θα ανταμείψει τη Ρόμα με 65.000.000 ευρώ οι Λονδρέζοι ανέβασαν την προσφορά για τον πρώτο στα 40.000.000…

Η επίσης αγγλική «Mirror», πάντως, έγραψε ότι ο τεχνικός της Τσέλσι Αντόνιο Κόντε έχει εισηγηθεί και την απόκτηση του 26χρονου Βραζιλιάνου της Γιουβέντους Αλεξ Σάντρο, ακόμη και αντί 70.000.000! Ποσό που θα «χρίσει» τον Σάντρο ως την ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην Ιστορία. Οι πρωταθλητές Αγγλίας φέρεται ότι είναι κοντά και στην προσθήκη του 22χρονου Γάλλου μέσου Τιεμουέ Μπακαγιόκο της Μονακό, αντί 45.000.000 ευρώ, χρήματα που προσδοκούν από την επικείμενη πώληση του Νεμάνια Μάτιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο «χορός» των εκατομμυρίων στην Αγγλία συνεχίζεται, καθώς, ενώ η Γιουνάιτεντ αναμένει την απάντηση της Ρεάλ Μ. για την απόκτηση του Αλβάρο Μοράτρα, η Λίβερπουλ επιθυμεί να αποκτήσει τον 22χρονο μέσο από τη Γουινέα Ναμπί Κεϊτά, από τη Λειψία, προσφέροντας 50.000.000 ευρώ. Η γερμανική ομάδα, όμως, ζητά τουλάχιστον 80.000.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα