Πούλησε Μπεργκ με έκπτωση!

Υποστολή σημαίας στον Παναθηναϊκό! Ο Μάρκους Μπεργκ (ξε)πουλήθηκε στην Αλ Αΐν αντί 3.300.000 ευρώ, από τα οποία μόλις τα 2.600.000 ευρώ θα μπουν στα ταμεία της «πράσινης» ΠΑΕ. Δηλαδή τα μισά από τη ρήτρα αποδέσμευσής του (ύψους 5.200.000 ευρώ) που υπήρχε στο συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού με το «Τριφύλλι». Η συμφωνία έκλεισε χθες, αφού άνθρωποι της ΠΑΕ (Αγησίλαος Τουμαζάτος και Αλκης Παπαντωνίου) βρέθηκαν στα Εμιράτα. Το γεγονός ότι ο σύλλογος δεν επέμεινε για να εισπράξει μεγαλύτερο ποσό προκαλεί μεγάλα ερωτήματα. Στις τάξεις των οπαδών υπάρχει οργή προς τη διοίκηση που κατάφερε να χάσει τον παίκτη με λιγότερα χρήματα από αυτά που είχαν υπογραφεί στο συμβόλαιο. Το γεγονός αυτό μαρτυρά ότι έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί από τους διοικούντες στην περίπτωσή του σχετικά με την καταβολή των δεδουλευμένων, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να αξιώσουν περισσότερα. Και αξιολογώντας την κατάσταση όπως αυτή είχε δημιουργηθεί, προτίμησαν να πάρουν τα… λίγα από το τίποτα. Εξάλλου, οι… ανοιχτοί λογαριασμοί «τρέχουν». Επιπλέον, το ποσό των 418.975 ευρώ επιδίκασε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, μετά την προσφυγή του Μίκαελ Εσιέν εναντίον του συλλόγου!

Στον δρόμο που χάραξε ο συμπατριώτης του κινήθηκε και ο Νίκλας Χουλτ, καταθέτοντας προσφυγή για να πάρει την ελευθερία του! Οπως αποδείχθηκε, ωστόσο, η κίνηση του Σουηδού μπακ δεν είχε βάση, διότι είχε πληρωθεί κανονικά. Συνεπώς σήμερα θα βρίσκεται κανονικά στο Κορωπί, προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ.

Μιλώντας σε ΜΜΕ του εξωτερικού για την ενέργειά του, ο Χουλτ υποστήριξε: «Ηθελα να βάλω πίεση στην ομάδα, όχι να φύγω. Ο σύλλογος είχε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να διευθετήσει τις οφειλές του. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις και πολλοί άνθρωποι της διοίκησης που ήταν παρόντες σε αυτές τις συζητήσεις μας έλεγαν τη φράση: “Θα πληρωθείτε την επόμενη εβδομάδα”. Εφτασα στο σημείο όπου ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω κάτι».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα