Η νευρική ανορεξία νίκησε την Καραγιάννη

Βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Πάλευε από το 2007 με τη νευρική ανορεξία και είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές, ωστόσο στα 38 χρόνια της η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της. Εκεί τη βρήκε χθες ο πατέρας της, ύστερα από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα που έκανε στην κόρη του, χωρίς όμως ανταπόκριση.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε μέσα σε πέντε λεπτά στο σπίτι της, στην οδό Θήρας 3, στην Κυψέλη, έπειτα από κλήση του πάτερα της, και η γιατρός του, σε μια απέλπιδα προσπάθεια, προσπάθησε να την επαναφέρει. Ομως ήταν ήδη πολύ αργά για τη δημοσιογράφο. Εγκυρες πηγές αναφέρουν στη «δημοκρατία» ότι «είχε φύγει πολλές ώρες πριν».
Ο πατέρας της ενημέρωσε και την Αστυνομία, που ανέλαβε τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο κρεβάτι και δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Οι απαντήσεις όμως θα δοθούν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Πάντως, αναρτήσεις της Νανάς Καραγιάννη εντοπίστηκαν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έως και το πρωί της Δευτέρας.

Ο αγώνας της δημοσιογράφου ήταν μεγάλος τα τελευταία δέκα χρόνια που πάλευε με τη νευρική ανορεξία, αυτή την επικίνδυνη ψυχική νόσο που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας από όλες τις ψυχιατρικές ασθένειες. Είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές, ενώ η τελευταία ήταν πριν από ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο «Αγία Ολγα», με λοίμωξη του αναπνευστικού, όπου παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ρίτα Μελά

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα