Λευκές σελίδες αντί για τον… πρόλογο της Ζωής σε βιβλίο του Μ. Γλέζου

Με… λευκές σελίδες απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Μανώλη Γλέζο για την κίνησή του να πάρει από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη για να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Διστόμου, όταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής μπήκε μπροστά του για να τον εμποδίσει.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνεχίζοντας τις προκλήσεις, αρνήθηκε να προλογίσει το βιβλίο του Μανώλη Γλέζου, όπως είχε συμφωνήσει πριν από τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Δίστομο, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος χώρος του βιβλίου να τυπωθεί λευκός!

Σε αντίθεση με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, οι οποίοι προλόγισαν το βιβλίο του Μανώλη Γλέζου, με τίτλο «Ακρωνύμια», η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας δεν απέστειλε κείμενο, ενώ επιχείρησε να αποσυνδέσει την απόφασή της αυτή με τα γεγονότα του Διστόμου. «Εξήγησα στον Μανώλη ότι δεν προλογίζω βιβλία μαζί με μνημονιακούς και καθεστωτικούς» υποστήριξε σε δήλωσή της η κυρία Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας ότι είχε αποκαλύψει τις προθέσεις της να μην αποστείλει κείμενο στον κ. Γλέζο από τον Ιανουάριο.

Από την πλευρά του, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς επέλεξε να μπει το όνομα της κυρίας Κωνσταντοπούλου και από κάτω να υπάρχει κενό. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έβαλε φωτογραφίες του βιβλίου με τις λευκές σελίδες και σχολίασε δηκτικά: «Δείτε τι θα πει εμπάθεια».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα