Παρέμβαση του Σαββίδη κατά του Μαρινάκη για την εξαγορά του ΔΟΛ

Σε παρέμβαση κατά της ανακήρυξης ως πλειοδότη, για την απόκτηση του ΔΟΛ, της εταιρίας συμφερόντων Μαρινάκη Αlter Εgo, προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία Dimera, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Η παρέμβαση κοινοποιήθηκε εν όψει της εκδίκασης της ανακήρυξης ως πλειοδότη της περιουσίας του ΔΟΛ της εταιρίας συμφερόντων Μαρινάκη Alter Ego, την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017. Στην παρέμβαση υποστηρίζεται ότι κακώς πλειστηριάστηκαν οι μετοχές του MEGA, αφού οι τράπεζες μπορούσαν να τις αποκτήσουν και χωρίς πλειστηριασμό, βάσει του νόμου 3301/2004 περί χρηματοοικονομικής ασφάλειας.

Στον πλειοδοτικό διαγωνισμό για τις δραστηριότητες του ΔΟΛ, καθώς και για συμμετοχές του σε άλλες επιχειρήσεις πλειοδότησε εταιρία συμφερόντων του Β. Μαρινάκη, με προσφορά 22.890.000 ευρώ. Ακολούθησε ο έλεγχος από τον ειδικό διαχειριστή του ΔΟΛ της γνησιότητας των εγγυητικών επιστολών. Στις 3 Ιουλίου θα εξεταστεί το αίτημα δικαστικής επικύρωσης της διαδικασίας. Αμέσως μετά την επικύρωση μπορεί να διενεργηθεί η μεταβίβαση από τον ειδικό διαχειριστή στον υπερθεματιστή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα