Ο Πάιατ καλεί Αμερικανούς να επενδύσουν στην Ελλάδα

Εκκληση σε Αμερικανούς να επενδύσουν στην Ελλάδα απηύθυνε ο Τζέφρι Πάιατ (φωτό), αναφερόμενος για ακόμα μία φορά με αποθεωτικά λόγια στη χώρα μας και στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου.

Ο Αμερικανός πρέσβης, από την πατρίδα του όπου βρίσκεται για το 6ο Ελληνικό Επενδυτικό Φόρουμ, επανέλαβε ότι αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών η ενίσχυση της διαδικασίας ανάκαμψης στην Ελλάδα.

«Να βοηθηθεί η Ελλάδα να βγει από τα επτά χρόνια δυσκολίας της σαν ένα ισχυρό μέλος της ευρωζώνης, ένας ζωτικός σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών σε μια στρατηγικά περίπλοκη, σημαντική περιοχή. Και ως μια χώρα που θα είναι σε θέση να συνεχίσει τον ρόλο της ως φάρος δημοκρατίας και σταθερότητας σε μια πολύ περίπλοκη περιοχή» πρόσθεσε ο κ. Πάιατ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα