Εμφανίστηκαν εκ νέου οι απαγωγείς Λεμπιδάκη

«Αν υποθέσουμε ότι ζει, τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε;» έγραψαν σε sms

«Γέφυρες» επικοινωνίας με την οικογένεια του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη έριξαν οι απαγωγείς, οι οποίοι έκαναν ξανά την εμφάνισή τους με γραπτά μηνύματα μέσω κινητού, δίχως όμως να δώσουν σημάδια ζωής του 54χρονου.

Λίγες μέρες μετά την επιστολή-κραυγή αγωνίας που έδωσαν στη δημοσιότητα οι στενοί συγγενείς του 54χρονου εκφράζοντας ανοιχτά φόβους για τη ζωή του οι απαγωγείς άνοιξαν ξανά διάλογο για να διαπραγματευτούν για τα λύτρα. Η αρχή έγινε με ένα sms στο κινητό τηλέφωνο του αδελφού του απαχθέντος Μανώλη Λεμπιδάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, στο πρώτο μήνυμα που εστάλη από καρτοκινητό μιας χρήσης οι δράστες απαξίωναν την ανακοίνωση της οικογένειας χαρακτηρίζοντάς τη «γελοία» και ανέφεραν προκλητικά ότι το μόνο που πέτυχε είναι ο «οίκτος της κοινωνίας».

Η απάντηση των οικείων του 54χρονου επιχειρηματία ήταν ότι θέλουν να δουν μία ένδειξη ζωής του αγαπημένου τους προσώπου για να βεβαιωθούν πως είναι ζωντανό και δεν έχει πάθει κάτι κακό. Ωστόσο, οι απαγωγείς επανήλθαν με μία απάντηση-ερώτημα, γεμάτη θράσος και ειρωνεία: «Αν υποθέσουμε ότι ζει, τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε;»

Οικογένεια και απαγωγείς φέρεται ότι αντάλλαξαν τρία ή τέσσερα sms σε διάστημα περίπου δύο ωρών, ώσπου οι δράστες διέκοψαν κάθε δίαυλο επικοινωνίας, βυθίζοντας για άλλη μία φορά στην αβεβαιότητα και την αγωνία τους συγγενείς του επιχειρηματία. Η τελευταία φορά που ο Μιχάλης Λεμπιδάκης (απήχθη στις 30 Μαρτίου) έδωσε σημεία ζωής ήταν τον Απρίλιο, όταν οι απαγωγείς παρέδωσαν βίντεο ενός λεπτού, όπου ο επιχειρηματίας έλεγε ότι είναι καλά και ότι οι οικείοι του θα πρέπει να κάνουν ό,τι τους λένε οι απαγωγείς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα