Ο βαρόνος και τα πράσινα τρολ

Ο βαρόνος των ναρκωτικών της Βραζιλίας, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους ναρκωτικών της Νότιας Αμερικής, Λουίς Κάρλος ντα Ρόσα, κρυβόταν επί 30 χρόνια και, παρότι είχαν γίνει τιτάνιες επιχειρήσεις να συλληφθεί, πάντα ξέφευγε. Ποιο ήταν το κόλπο του; Το… τέλειο καμουφλάζ, για την ακρίβεια η πλαστική επέμβαση που έκανε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να τον αναγνωρίσει. Αλλαξε πρόσωπο, όνομα, κατοικία και συνήθειες, όμως τελικά δεν τη γλίτωσε και συνελήφθη με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Αυτή η ιστορία μπορεί να μοιάζει μακρινή για τα δικά μας ενδιαφέροντα, έχει όμως περιέργως άμεση αντιστοίχιση με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Μια πολιτική παράταξη που κυβέρνησε τη χώρα για χρόνια και την οδήγησε στην καταστροφή άλλαξε όνομα, «πρόσωπο» και από χθες ακόμα και λογότυπο, προσπαθώντας να επιτύχει το απόλυτο καμουφλάζ, όμοιο με εκείνο του Λουίς Κάρλος ντα Ρόσα.

Επιχείρησε και επιχειρεί να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό, παριστάνοντας ότι είναι ένα άλλο κόμμα και όχι εκείνο που προκάλεσε τον όλεθρο και ταυτίστηκε με τα μεγαλύτερα σκάνδαλα.

Με θράσος τα στελέχη του αυτοπαρουσιάζονται ως «νέα πρόσωπα», που προέκυψαν από παρθενογένεση, και διατείνονται ότι έχουν τις λύσεις για το μέλλον της χώρας! Ενα δεκάλεπτο να παρακολουθούσε κάποιος το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα αντιλαμβανόταν τη δίψα για την εξουσία και το πάθος για εκδίκηση!

Και να φανταστεί κανείς ότι όλοι αυτοί οι τύποι μέχρι πριν από δύο χρόνια συγκυβερνούσαν και ψήφιζαν τον ΕΝΦΙΑ, τις περικοπές στις συντάξεις και τη διάλυση Υγείας και Παιδείας! Κι όμως, πρόλαβαν τόσο γρήγορα να «ξεπλυθούν» και να γίνουν… άλλοι!

Οσα λίφτινγκ και όσες «πλαστικές» όμως κι αν κάνει το ΠΑΣΟΚ, ή όπως λέγεται πλέον, πλανάται αν νομίζει ότι οι Ελληνες ξέχασαν τα έργα και τις αμαρτωλές ημέρες του. Η εποχή της πράσινης παντοκρατορίας, των κλαδικών και των νταβατζήδων δεν ξεχνιέται, διότι τα δεινά και τις συνέπειές της τα βιώνουμε καθημερινά! Μην ξοδεύεστε λοιπόν σε «μακιγιάζ» και στημένα συνέδρια! Ο λαός σάς έχει κρεμάσει κουδούνια προ πολλού για να σας ξεχωρίζει!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα