Ο Μουσταφά Μουσταφά διαψεύδει τις δηλώσεις- πρόκληση στη «Star»

Διέψευσε ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά την εμπλοκή του ονόματός του σε δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας, που τον έφερε να δηλώνει ότι η Ελλάδα υπέκυψε στις πιέσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ και δεν εξέδωσε τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς.

Αίσθηση προκάλεσε πάντως το γεγονός ότι δεν υπήρξε κανένα σχόλιο από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος.

«Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχω με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της τουρκικής εφημερίδας. Είναι ολοφάνερο ότι τα γραφόμενα δεν ταιριάζουν με κανέναν τρόπο ούτε με τον χαρακτήρα μου ούτε με την πολιτική μου διαδρομή, την ιδεολογία μου και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι» τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Μουσταφά και κατήγγειλε με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός του «σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα», ενώ σημείωσε ότι θα προσφύγει και στη Δικαιοσύνη για την υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψής του.

Το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Star» ανέφερε ότι ο μουσουλμάνος βουλευτής του νομού Ροδόπης δήλωσε πως «η Αθήνα είχε πάρει την απόφαση να εκδώσει τους οκτώ πραξικοπηματίες αξιωματικούς», αλλά τελικά αναγκάστηκε να υποκύψει στις γερμανικές πιέσεις και να μην το κάνει.

«Δεν μπορούσαμε να αντέξουμε στις πιέσεις από την Τουρκία, αλλά ταυτόχρονα η έκδοσή τους θα ενοχλούσε τη Γερμανία» φέρεται ότι είπε ο Μουσταφά Μουσταφά στη συνέντευξή του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα