«Γυναικεία υπόθεση» γίνεται η μουσική με Μαρινέλλα, Βιτάλη, Γλυκερία στο Θέατρο Γης

Τρεις μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού μάς περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές, υπέροχα τραγούδια και με μνήμες από τη μουσική πορεία τους στις 12 Ιουλίου, στις 21.00, στο Θέατρο Γης.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ενώνονται, αισθάνονται και μοιράζονται τη σκηνή με μοναδικό τρόπο.

Τρεις ερμηνεύτριες, των οποίων το ειδικό βάρος ξεπερνά τα τετριμμένα, οι επιτυχίες έχουν αφήσει εποχή, οι δίσκοι έχουν κοσμήσει πολλά σαλόνια, το ύφος έχει συντροφεύσει πολλές αγάπες, πολλές σχέσεις, πολλές όμορφες στιγμές, κάνουν την ανατροπή και μας αποκαλύπτονται πιο καλοκαιρινές από ποτέ. Εδώ το τραγούδι γίνεται «γυναικεία υπόθεση» και αποτελεί μέρος της φετινής περιοδείας τους, που άρχισε από το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας μπροστά σε 7.000 θεατές.

Μαζί τους θα βρεθούν στη σκηνή, για να ολοκληρωθεί το μουσικό υπερθέαμα, 13 σπουδαίοι μουσικοί, ενώ το πρόγραμμα και τις ενορχηστρώσεις έχουν επιμεληθεί οι Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και Θανάσης Βασιλάς.

Η Μαρινέλλα, η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού, θα μας τραγουδήσει κομμάτια που άντεξαν στον χρόνο, όπως τα «Πάλι θα κλάψω», «Τρανζίστορ», «Σταλιά σταλιά» και «Σε βλέπω στο ποτήρι μου». Η Ελένη Βιτάλη, με τη δική της ιστορία, θα μας θυμίσει την «Ταχεία», το «Και τι δεν κάνω», το «Μια γυναίκα μπορεί», το «Ενα χειμωνιάτικο πρωί» κ.ά. Η Γλυκερία, με αξιοσημείωτη πορεία εντός και εκτός συνόρων, θα μας ξεσηκώσει με κομμάτια, όπως τα «Πήγα σε μάγισσες», «Να ’χα εκατό καρδιές», «Ο,τι αγαπώ είναι δικό σου» και «Μέχρι να βρούμε ουρανό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα