Η απόλυση Μπογδάνου και η πιθανή μεταπήδησή του (έλεος!!!) στις «γαλάζιες» λίστες

Βλέπει πολιτική δίωξη στην έξοδό του από τον Σκάι και ετοιμάζεται για  τις «γαλάζιες» λίστες

Ραντεβού… στα ειδησάδικα» έδωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά το πρωτοφανές δημοσιογραφικό ολίσθημα να κατηγορήσει -φυσικά χωρίς κανένα στοιχείο- «πρώην συντρόφους» του Αλέξη Τσίπρα ως δράστες της δολοφονικής απόπειρας κατά του Λουκά Παπαδήμου.

Η αναφορά προκάλεσε την αντίδραση και του Σκάι και του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά ο δημοσιογράφος δεν επρόκειτο να απολυθεί. Ομως χθες αρνήθηκε να συνεχίσει την εκπομπή του, χωρίς να αναφερθεί ξανά στον επίμαχο ισχυρισμό, και έτσι απομακρύνθηκε κακήν κακώς!
Ο κ. Μπογδάνος εμφανίζει τώρα τον εαυτό του ως θύμα… πολιτικής δίωξης, προετοιμάζοντας προφανώς τη νέα καριέρα του στον χώρο της πολιτικής, καθώς πληροφορίες τον θέλουν να έχει «κλείσει» ως υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο τηλεπαρουσιαστής, επιχειρώντας να εκμεταλλευτεί την αρνητική δημοσιότητα που προκάλεσε -κάτι που κάνει συστηματικά-, «ξαναχτύπησε» μέσω facebook, δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα. Εκεί κάνει λόγο για «καθ’ υπόδειξιν» απόλυσή του και με περίσσιο θράσος εξαπολύει επίθεση στην ΕΣΗΕΑ, επειδή δεν τον κάλυψε!

Σε αυτή την ανάρτηση ο 38χρονος δημοσιογράφος επιμένει επί της ουσίας στην ανυπόστατη άποψη που εξέφρασε με στόχο τον πρωθυπουργό, επικαλούμενος δήθεν δημοσιεύματα και ρεπορτάζ άλλων ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων αναφέρει και την «Καθημερινή». «Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπιστώ ό,τι είπα. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή χωρίς να κάνω καμία αναφορά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας» γράφει ο κ. Μπογδάνος, για να ολοκληρώσει στη συνέχεια με… επικό φινάλε.

«Δεν χρειάζομαι το σήμα της ΕΣΗΕΑ (που αδιαφορεί για την “καθ’ υπόδειξιν” απόλυσή μου) για να αγωνίζομαι για την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι με νου, ψυχή και τιμιότητα» σημειώνει… ηρωικά ο τηλεπαρουσιαστής, ο οποίος πιθανώς σύντομα να διεκδικήσει την ψήφο των ακραία φιλελεύθερων συμπολιτών μας, που επιχειρούσε συστηματικά να εκφράσει μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα