Ομολόγησε 60 επιθέσεις ο «δράκος» του Πειραιά

Γόνος εύπορης οικογένειας ο 29χρονος που εγκλώβιζε τις γυναίκες και ασελγούσε σε ασανσέρ και σε δρόμους 

Σοκ προκαλεί η κυνική ομολογία του «δράκου» του Πειραιά, του 29χρονου που τα τελευταία δύο χρόνια είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τις νεαρές κοπέλες της περιοχής. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη και παραδέχτηκε ότι ασέλγησε σε περισσότερα από 60 (!) θύματά του μέσα σε ασανσέρ σπιτιών αλλά και στον δρόμο!

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν ύστερα από πολύμηνες έρευνες τον 29χρονο, που ακολουθούσε πεζή ή με τη μοτοσικλέτα του τα θύματά του και, όταν έφταναν στα σπίτια τους, έμπαινε μαζί τους για να τους επιτεθεί. Ο σάτυρος εντοπίστηκε στην περιοχή του Πειραιά, αναγνωρίστηκε από τα χαρακτηριστικά ρούχα που φορούσε όταν εξαπέλυε τις επιθέσεις του και συνελήφθη.

Από το σπίτι του κατασχέθηκαν δύο αεροβόλα όπλα, μία βαλλίστρα, ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» και η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε στη δράση του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τελευταίο θύμα του ήταν μια 14χρονη.

Ο 29χρονος, που είναι γόνος εύπορης οικογένειας του Πειραιά και διατηρεί κατάστημα επιπλοποιίας μαζί με τον αδελφό του, παραδέχτηκε όλες τις επιθέσεις που του αποδίδονταν στην προανακριτική απολογία που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.
«Δεν ξέρω τι με έπιανε και τις έκανα. Ξαφνικά θόλωνα. Οταν έβλεπα νεαρή κοπέλα, την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα, ίσως πάνω από δύο χρόνια. Πιστεύω ότι έχω επιτεθεί σε πάνω από 50-60 νεαρές γυναίκες! Ολες αυτές οι επιθέσεις έχουν γίνει σε διάφορες περιοχές του Πειραιά, όχι στην περιοχή της Καλλιθέας» κατέθεσε στους αστυνομικούς.

«Είχα επιθετική συμπεριφορά και αισθανόμουν έντονη σεξουαλική επιθυμία. Ποτέ όμως δεν έχω βιάσει. Εκανα επιθέσεις τέτοιου είδους σε γυναίκες σε διάφορες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας,
στον Καρέα και στο Κουκάκι» πρόσθεσε και ζήτησε συγνώμη από τις κοπέλες στις οποίες ασέλγησε. Μετά τη δίωξη που του άσκησε ο εισαγγελέας για απόπειρα βιασμού κατά συρροήν, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροήν, έργω εξύβριση και παράνομη οπλοκατοχή, ο 29χρονος απολογήθηκε χθες το μεσημέρι στον ανακριτή και υποστήριξε πως πάσχει από ψυχωτική διαταραχή.

Μετά τη δίωρη απολογία του διατάχθηκε η προσωρινή κράτησή του ώσπου να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, την οποία ζήτησε ο συνήγορός του Αγγελος Ηλιόπουλος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα