Τρώει σίδερα ο Βούκοβιτς!

Από τον

Χάρη Δάντση

Δεν κρατιέται ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει το όγδοο θερινό μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος αμυντικός θέλει διακαώς να φύγει από την Κονιασπόρ προκειμένου να πιάσει Λιμάνι.

Αυτό ξεκαθάρισε και ο μάνατζερ του 29χρονου αριστεροπόδαρου στόπερ μιλώντας στον τουρκικό Τύπο, αποκαλύπτοντας πως οι πρωταθλητές Ελλάδος τού έχουν προτείνει τριπλασιασμό των αποδοχών του (400.000 ευρώ ετησίως λάμβανε στην Κόνιασπορ) για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

«Ο Βούκοβιτς έχει περάσει στο τελευταίο στάδιο της καριέρας του. Θέλει να βγάλει λεφτά τώρα. Υπάρχει η ευκαιρία και δεν θέλει να χαθεί. Στον Ολυμπιακό θα πάρει τρεις φορές τον μισθό που έβγαζε στην Κονιασπόρ. Συν τοις άλλοις, υπάρχει περίπτωση να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, σκέφτεται και τα παιδιά του. Υπάρχει διεθνές σχολείο στην Ελλάδα. Ο Βούκοβιτς δεν σκέφτεται τον εαυτό του και νιώθει μεγάλη ευθύνη απέναντι στην οικογένειά του» δήλωσε ο ατζέντης του Βούκοβιτς, Μουσταφά Εραγιντίν, υποστηρίζοντας ακόμη ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είχε προσεγγίσει τον παίκτη από τον περασμένο Ιούνιο, έπειτα από έναν αγώνα της Εθνικής Σερβίας.

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Βούκοβιτς ωθεί τον Μανουέλ Ντα Κόστα στην πόρτα της εξόδου, αφού δεν τον υπολογίζει και ο Χάσι, ενώ στην περίπτωση που ο Αλμπέρτο Μποτία φέρει πρόταση, θα γίνει κίνηση από τους Πειραιώτες και για την αγορά ακόμη ενός στόπερ (πιθανότατα του Μίλος Κοσάνοβιτς από τη Σταντάρ Λιέγης). Συνεχίζονται παράλληλα οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του 33χρονου Βέλγου «κόφτη» Ζιλέ από τη Ναντ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν στην αγορά αριστερό μπακ αλλά και σέντερ φορ.

Στο μεταξύ, άνθρωποι της ΠΑΕ διέψευσαν τις φήμες που ήθελαν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να μετακομίζει ως δανεικός στη Νότιγχαμ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα