Φουλ επίθεση από «Τίγρη»!

Αποκαλύψεις Μελισσανίδη για το γήπεδο: «Διεφθαρμένα άτομα στην οικογένεια της ΑΕΚ κυνηγάνε αυτό που παλεύουμε χρόνια»

Αστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ! Ο διοικητικός ηγέτης της «Ενωσης» εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους εσωτερικούς εχθρούς του συλλόγου, γνωστοποιώντας ωστόσο ότι είναι θέμα χρόνου η έκδοση της οικοδομικής άδειας για την υλοποίηση του ονείρου της «Αγια-Σοφιάς»!

«Ισως την επόμενη εβδομάδα να έχουμε την άδεια. Θέλω να καταγγείλω στον κόσμο της ΑΕΚ όσα έχουμε τραβήξει τέσσερα χρόνια τώρα. Ανθρωποι που βρίσκονται στην οικογένεια της ΑΕΚ με τόσο πάθος, τόση μανία και κακία να κυνηγάνε αυτό που παλεύουμε τόσα χρόνια. Είναι διεφθαρμένα άτομα. Χωρίς γήπεδο αυτή η ομάδα δεν θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της» τόνισε αρχικά ο «Τίγρης», προσθέτοντας στη συνέχεια: «Βρέθηκε ένας τρελός που λέγεται Μελισσανίδης, που θα βάλει τα χρήματα, και από τη μια έχω τον δήμαρχο που λέει θα του πάρουμε το άλσος και από την άλλη εφτά, οκτώ τρελούς που μας κυνηγάνε.

Οταν, πρώτα ο Θεός, φτιάξουμε το γήπεδο, να κρεμάσω τις φωτογραφίες τους σε ειδικό δωμάτιο στο γήπεδο για να βλέπει ο κόσμος ποιοι ήταν οι νεκροθάφτες της ΑΕΚ. Ο… ρουμπάμπας να γυρίσει ανάποδα, το γήπεδο θα γίνει και θα ανήκει στον κόσμο της ΑΕΚ».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του πρότζεκτ για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος, επεσήμανε ότι «είμαστε πιο κοντά από ποτέ για την άδεια. Τα υπουργεία και οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν εμπλακεί με το γήπεδο της ΑΕΚ δουλεύουν υπό ηρωικές συνθήκες», για να προσθέσει ο Μελισσανίδης πως «τεράστια προσπάθεια κάνει ο κ. Φλαμπουράρης (υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου) γιατί αν δεν ήταν αυτός, θα μας είχαν πάρει και το χωράφι». Καταλήγοντας ο κ. Ανδριόπουλος, τόνισε: «Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει. Από την ημέρα που θα πάρουμε την οικοδομική άδεια και ξεκινήσουν τα έργα, θα έχουμε άλλα δύο χρόνια μπροστά μας».

Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του Δημήτρη Μελισσανίδη, το σώμα κλήθηκε να αποφασίσει για τις διαγραφές που πρότεινε η διοίκηση. Αποφασίστηκε ομόφωνα η διαγραφή των μελών Βασιλείου Καπετανόπουλου, Νικολάου Σταθάκου, Κωνσταντίνου Χαμπάκη, Αναστασίου Αγγελακόπουλου, Ιωάννη Πολιτόπουλου, Γεωργίου Γάσια, Σταματίου Βουδούρη, Παύλου Παπατριανταφύλλου, Κωνσταντίνου Κοτσώνη «για συμπεριφορά αντιβαίνουσα στον καταστατικό σκοπό και στα συμφέροντα του σωματείου».

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, πρόβλημα (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) αντιμετωπίζει ο Τσιγκρίνσκι, ενώ στα μεταγραφικά αυτοπροτάθηκε και εξετάζεται ο 34χρονος Ρώσος επιθετικός Αλεξάντρ Κερζακόβ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα