«Αντέτο» στον ΠΑΟ

Από τον

Γιώργο Αδαμόπουλο

O θαυμαστής του αδελφού του Γιάννη και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επέμενε ότι «αν κάποιος περπατά στο σωστό μονοπάτι και είναι πρόθυμος να συνεχίσει να περπατά, τότε σίγουρα θα προοδεύσει». Μία διαπίστωση που δεν ταιριάζει μόνο στον «Giannis» των Μιλγουόκι Μπακς αλλά και στον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο 25χρονος διεθνής φόργουορντ, που κάποτε έλιωνε τα παπούτσια του για να γυρίζει με τα πόδια από του Ζωγράφου και τις προπονήσεις του Φιλαθλητικού στο σπίτι του στα Σεπόλια, δεν έχασε ποτέ τον δρόμο του και χθες αυτός τον έφερε στο κατώφλι του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ!

Για δανεισμό ο Χαραλαμπόπουλος

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν επισήμως την απόκτηση του Θ. Αντετοκούνμπο ως το 2019 και ο πρώην πια παίκτης των Ντέλαγουερ Σίξερς, Ουέστσεστερ Νικς (αμφότεροι NBDL), Νιου Γιορκ Νικς (ΝΒΑ – επιλογή στο Νο 51 του ντραφτ του 2014) και της ισπανικής Ανδόρα θα επαναπατριστεί και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα. Η προσθήκη του Αντετοκούνμπο οδηγεί τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο σε δανεισμό, την ώρα που οι υπόλοιπες προσθήκες σε περιφέρεια και ρακέτα έχουν διαφορετικά δεδομένα. Σε ό,τι αφορά τους «κοντούς», ο περσινός πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας (με την Ούνικς Καζάν) Κιθ Λάνγκφορντ έγραψε χθες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «θα αποφασίσω αργότερα μέσα στην εβδομάδα» για την πιθανή μετακίνησή του στην Κίνα.

Η Σενζέν τού προσφέρει 2.000.000 δολάρια ετησίως, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα προσέγγιση από το «Τριφύλλι». Στη ρακέτα, πολλά θα κριθούν από το αν ο Κρις Σίνγκλετον θα βρει ομάδα στο ΝΒΑ ως την προθεσμία της 20ής Ιουλίου, αφού η παραμονή του θα δώσει τέλος σε οποιαδήποτε αναζήτηση ψηλού.

Σοκ με τον Κώστα, υπεστη καταγμα

Τα χαμόγελα της οικογένειας Αντετοκούνμπο για τη χθεσινή ανακοίνωση της συμφωνίας του Θανάση με τον Παναθηναϊκό «πάγωσαν» λίγο αργότερα από τα μαντάτα για τον τραυματισμό του Κώστα στο προχθεσινό φιλικό 81-49 της Εθνικής Νέων Ανδρών επί της Ιταλίας στα Χανιά.

Οι εξετάσεις του 19χρονου φόργουορντ του πανεπιστημίου του Ντέιτον έδειξαν ότι υπέστη ρωγμώδες κάταγμα έσω κνημιαίου κονδύλου και δεν θα καταφέρει να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο επερχόμενο (σ.σ.: 15-23/7) Ευρωμπάσκετ Κ-20 στην Κρήτη… Ο κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου ευελπιστεί να ξεπεράσουν οριστικά τις ενοχλήσεις τους και οι Χαραλαμπόπουλος (κοιλιακοί) και Λούντζης (γάμπα), ώστε να είναι έτοιμοι στο τουρνουά.

Στο χθεσινό φιλικό, η Εθνική επιβλήθηκε 71-54 της Ισλανδίας και σήμερα (21.00) αντιμετωπίζει την Ισπανία στην τελευταία «πρόβα» της. Στο μεταξύ, η Εθνική Νέων Γυναικών (ρεκόρ 2-1) παίζει σήμερα (20.30) με την Ουκρανία (1-2) για την τέταρτη αγωνιστική του α΄ ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος β΄ κατηγορίας στην πόλη Εϊλάτ του Ισραήλ.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα