«Μαζεύει» τις συκοφαντίες ο Βρετανός τουρίστας!

Χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου και στη συνέχεια κατήγγειλε ότι οι συνθήκες νοσηλείας του ήταν άθλιες

Στο… σκαμνί προκειμένου να απολογηθεί για τη δυσφήμηση του Νοσοκομείου Ρόδου θα καθίσει ο 60χρονος Βρετανός τουρίστας Στίβεν Μος, ο οποίος χειρουργήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στην πλάτη, στο νησί των ιπποτών, και στη συνέχεια κατήγγειλε σε βρετανικά ΜΜΕ ότι οι συνθήκες νοσηλείας του ήταν άθλιες.

«Η χειρουργική επέμβαση έλαβε χώρα στις 30/06/2017 και ήταν απολύτως επιτυχής. Το νοσηλευτικό προσωπικό βρισκόταν διαρκώς στη διάθεση του ασθενούς.

Το διαιτολόγιο ήταν σύμφωνο με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού. Επειδή οι δηλώσεις που έγιναν αλλοιώνουν το έργο που επιτελείται στο νοσοκομείο, η διοίκηση επιφυλάσσεται όπως προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες» τονίζει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο. Σε δηλώσεις της σε βρετανικά δίκτυα η σύζυγος του 60χρονου Ντέμπι Μος υποστήριξε αρχικά ότι ο Βρετανός τουρίστας «έμεινε ξαπλωμένος πάνω στα ούρα του για πέντε ημέρες», ενώ έκανε παράπονα και για το φαγητό του νοσοκομείου.

«Για 13 ημέρες τού είχαν δώσει μία φτερούγα κοτόπουλο και σούπα. Δεν αλλάζουν σεντόνια, δεν υπήρχε νοσοκόμα» είπε η σύζυγος του Βρετανού.
Ωστόσο, μετά τη δυναμική αντίδραση του νοσοκομείου, το ζευγάρι έσπευσε να… μαζέψει τις καταγγελίες, μέσω φιλικού του προσώπου, που μίλησε για παραποίηση των δηλώσεων της οικογένειας Μος.
«Είπαν μόνο ότι στην Ελλάδα τα νοσοκομεία είναι διαφορετικά από την Αγγλία και ότι δεν ήταν αρκετό το νοσηλευτικό προσωπικό» ανέφερε η φίλη του ζευγαριού Λιν Φερν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα