Μιλένα Δημητροκάλλη: «Φως» στο Κάστρο Νάξου

Εως τις 18 Ιουλίου θα διαρκέσει η έκθεση ζωγραφικής της Μιλένας Δημητροκάλλη με τίτλο «Φως», η οποία φιλοξενείται στη Σχολή Ουρσουλινών, στο Κάστρο της Νάξου.

Πρόκειται για τη δεύτερη ατομική έκθεση που πραγματοποιεί η εικαστικός στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Το φως, σύμφωνα με την ίδια, συμβολίζει την αλήθεια, την αφύπνιση και τις αληθινές αποχρώσεις του εαυτού.

«Μόλις αντιληφθούμε τον δικό μας φωτεινό δρόμο και εναρμονιστούμε μαζί του, τότε ξεκινούν τα θαύματα. Απελευθερώνονται μέσα μας άγνωστες μέχρι σήμερα δυνάμεις. Ενα αίσθημα πληρότητας ζεσταίνει και λυτρώνει την ψυχή μας.

Είμαστε όλοι ενσωματωμένοι σ’ αυτόν τον κοσμικό ρυθμό που ούτε η εξέλιξη της τεχνολογίας ούτε οι ρυθμοί της κοινωνίας τον επηρεάζουν» σχολιάζει η ίδια η εικαστικός.
«Το φως αυτό δεν συμβολίζει παρά την ίδια μας την ψυχή που συνδέεται άμεσα με το σύμπαν και τον δικό μας δρόμο τον οποίο καλούμαστε να ακολουθήσουμε σε αυτόν τον κόσμο» αναφέρει στον κατάλογο που συνοδεύει την έκθεση η κριτικός και ιστορικός τέχνης Ηρα Παπαποστόλου.

 
 
 
{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα