«Σφαγή» μεταξύ Φαήλου και Αδωνη στο διαδίκτυο! Οι σπαρταριστοί διάλογοί τους

ΦΑΗΛΟΣ ΣΕ ΑΔΩΝΙ: ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΣΕ DEBATE! Σπαρταριστή διαδικτυακή μονομαχία για το όνομα των Σκοπίων Σε πρόσκληση σε δημόσιο debate, την οποία απηύθυνε ο Φαήλος Κρανιδιώτης στον Αδωνι Γεωργιάδη, κατέληξε η διαδικτυακή μονομαχία που είχε στο facebook ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. 

Αφορμή για τη «ζωηρή» διαδικτυακή αντιπαράθεση στάθηκε η ανάρτηση του Αδώνιδος Γεωργιάδη, ο οποίος αναφερόμενος στην ονομασία των Σκοπίων συντάχθηκε πλήρως με τη θέση ότι η ονομασία θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη λέξη Μακεδονία.

«Είναι ντροπή να λέγονται αυτά, η εθνική θέση από το 2008 είναι σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του, με τον Φαήλο Κρανιδιώτη να του απαντά άμεσα.

«Ναι, και βολευόμασταν από το ότι οι Σκοπιανοί απέρριπταν το erga omnes (έναντι όλων). Τώρα κινδυνεύουν με διάλυση, εκατοντάδες παίρνουν διαβατήρια και αποκηρύσσουν τη “μακεδονική” εθνότητα, την οποία δεν αναγνωρίζουν ούτε οι Αλβανοί. Είναι λοιπόν ευκαιρία για να απαλλαγούμε μια για πάντα από το όνομα, όχημα του αλυτρωτισμού των ναζί του VMRO. Ούτε σύνθετο ούτε παράγωγο. Αλλιώς να διαλυθούν, πάλι θα απαλλαγούμε» ανέφερε στην ανάρτησή του ο κ. Κρανιδιώτης και συμπλήρωσε σαρκαστικά: «Και πες στον Κυριάκο και τον Κουμουτσάκο να μην ανησυχούν, υπάρχουν άλλα θέματα να σκύψουν και να αντιστρατευθούν, το εθνικό συμφέρον, το απέδειξαν και με τις βρομιές κατά Κοτζιά στην προηγούμενη διαπραγμάτευση και με την αμηχανία τους στην τωρινή. Αλλά τι περιμένεις από υποστηριχτές του σχεδίου Ανάν – Απαρτχάιντ;»

Ο κ. Γεωργιάδης σήκωσε αμέσως το «γάντι»: «Ξέρω ότι συμπαθείς πολύ τον Κοτζιά, αγαπητέ, από την εποχή που ήσασταν μαζί στο ΠΑΣΟΚ, αλλά μην καρφώνεσαι τόσο» απάντησε, προκαλώντας νέα σκληρή απάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη. «Πάντα ήσουν ελαφρύς, το ξέρουμε. Τους έχεις βρίσει και τους έχεις γλείψει όλους» σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς.

«ΠΑΣΟΚ δεν ήμουν ποτέ… η υπερκομματική αντίληψη στα εθνικά απαιτεί να μην πάσχεις από κομματοσκυλίαση. Να το κοιτάξεις. Θα έπρεπε κανονικά να ντρέπεσαι, αλλά πού να βρεις την τσίπα;» συνέχισε στην απάντησή του ο κ. Κρανιδιώτης προσκαλώντας τον κ. Γεωργιάδη σε debate.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα