ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

Η Λακωνία είναι ο επόμενος σταθμός των θερινών περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά τη Θεσσαλία στο τέλος Ιουνίου (και τη Βέροια και τη Νάουσα νωρίτερα), ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει τις επισκέψεις του στην περιφέρεια με ένα από τα παραδοσιακά εκλογικά «κάστρα» του κόμματος (37,5% πήρε η Ν.Δ. στις τελευταίες εκλογές, τον Σεπτέμβριο του 2015, έναντι 28% πανελλαδικά).

Σήμερα, Τρίτη, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το κέντρο της πόλης της Σπάρτης.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αρεόπολη, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης, ενώ θα επισκεφθεί τα σπήλαια του Διρού.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα επισκεφθεί τον Κότρωνα, το Σκουτάρι και το Φλωμοχώρι, περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά. Αμέσως μετά θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του νομού Λακωνίας στο Γύθειο, ενώ αργά το απόγευμα θα μεταβεί στη Νεάπολη για να ακούσει από κοντά πολίτες της περιοχής και να συζητήσει μαζί τους.

Αύριο, Τετάρτη, ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος με κάθε τρόπο επιθυμεί να δείξει ότι βρίσκεται σταθερά δίπλα στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, θα επισκεφθεί τους Μολάους, καθώς και βιοτεχνία παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων στη Γλυκόβρυση, συσκευαστήριο χυμών στις Αμύκλες και ιχθυοτροφείο στο Καστόρειο. Η διήμερη περιοδεία θα κλείσει με επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά. Η περιοδεία αναμένεται να εμπλουτιστεί με νέες επικοινωνιακές ιδέες του «στρατηγείου» της οδού Πειραιώς, όπως εκείνη πρόσφατα στον θεσσαλικό κάμπο, όπου ο πρόεδρος της Ν.Δ., με πιο «χαλαρό» ντύσιμο, συνομίλησε στην ύπαιθρο, όρθιος, με κτηνοτρόφους που κάθονταν πάνω σε δεμάτια με τριφύλλι.

Στο επιτελείο του Κ. Μητσοτάκη εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τον αντίκτυπο που έχουν οι επισκέψεις και οι επαφές του στην περιφέρεια, και προγραμματίζουν στο προσεχές διάστημα νέα διήμερη περιοδεία, πιθανότατα στην ανατολική Μακεδονία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα