Τριπλό μέτωπο!

Σε τριπλό ταμπλό παίζει η ΑΕΚ, επιδιώκοντας να ντύσει τις επόμενες ώρες στα «κιτρινόμαυρα» τους Λιβάγια, Κλωναρίδη και Σκόκο. «Χτυπήματα» που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα ζεστάνουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο για τη νέα χρονιά.

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν οι τελικές συζητήσεις των ανθρώπων του «Δικεφάλου» με τους διοικούντες των Λας Πάλμας και Λανς για τους Μάρκο Λιβάγια και Βίκτωρα Κλωναρίδη αντίστοιχα. Σημειώνεται ότι η υπόθεση του 23χρονου Κροάτη φορ δεν σχετίζεται με εκείνη του Αραούχο. Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θέλει και τους δύο παίκτες της ισπανικής ομάδας στο ρόστερ της για την επόμενη περίοδο. Ως δανεικός (αντί 300.000 ευρώ) αναμένεται να αποκτηθεί ο Λιβάγια, που αμείβεται με 700.000 ευρώ ετησίως. Ενδέχεται να μπει και οψιόν αγοράς (συζητείται για 2.000.000 ευρώ). Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κλειδώσουν σήμερα και την επιστροφή του Κλωναρίδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γαλλικός σύλλογος θα εισπράξει ένα ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Σε ό,τι αφορά τη δύσκολη περίπτωση του Σκόκο, ο μάνατζέρ του αναμένεται τις επόμενες ώρες στη χώρα μας και την Τρίτη θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού των δύο πλευρών. Ωστόσο, η αργεντίνικη ιστοσελίδα Infobae.com υποστήριζε χθες ότι ο 32χρονος επιθετικός είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρίβερ Πλέιτ.

•Την πρώτη συγκέντρωσή τους για τη νέα σεζόν θα έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα