«Εφυγε» (και) ο «οσκαρικός» Μάρ. Λαντάου

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο Μάρτιν Λαντάου (φωτό), ο σταρ της τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 1960 «Mission Impossible» και του σίριαλ «Διάστημα 1999», που παίχτηκε στην αμερικανική μικρή οθόνη τη δεκαετία του 1970.

Ο ηθοποιός πέθανε στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας από ξαφνικές επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο.

Επειτα από μακρόχρονη απουσία, ο Λάνταου επέστρεψε στον κινηματογράφο και στις ταινίες μεγάλου μήκους το 1994, μέσα από την ταινία του Τιμ Μπάρτον «Ed Wood», σε έναν ρόλο όπου απέσπασε το Οσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου. Ο Λαντάου είχε προταθεί για βραβείο Οσκαρ ακόμη δυο φορές, για την ερμηνεία του στις ταινίες «Tucker» του Φράνσις Κόπολα και το «Crimes and Misdemeanors» του Γούντι Αλεν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα