Μετράει δυνάμεις

Από τον

Γιώργο Σηφάκη

Πρόβα τζενεράλε εν όψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί η σημερινή αναμέτρηση με τη Γάνδη (20.30) στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ. Ενα ματς που, εκτός των άλλων, συνιστά και την παρουσίαση της νέας ομάδας στο κοινό της, ενώ την ίδια ώρα θα είναι το τελευταίο τεστ πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση για τη γ’ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Μανόλο Χιμένεθ να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές.

Πάντως ο Ισπανός, πιστός στις συνήθειές του, έχει προγραμματίσει και σήμερα προπόνηση. Η εντολή που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές της «Ενωσης» είναι για πρόγραμμα εκγύμνασης στις 12.30 στα Σπάτα. Νωρίτερα, για την ακρίβεια 15 λεπτά πριν, στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός, παρουσία φυσικά του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ακολούθως, ο Ισπανός τεχνικός και οι παίκτες του θα προπονηθούν… Μετά την προπόνηση και πριν από την έναρξη του ματς με τη Γάνδη, οι «κιτρινόμαυροι» θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

Για το σημερινό ματς, ο Ούγκο Αλμέιδα έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος φορ ανέβασε στο Ιnstagram μια φωτογραφία και έγραψε: «Στις 25 Ιουλίου σας περιμένουμε να μας στηρίξετε σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί».

Τέλος, ισπανικό δημοσίευμα… επανέφερε την υπόθεση του 26χρονου εξτρέμ Σάλβι Σάντσες, που είχε εξεταστεί από την ΑΕΚ, χωρίς να προκριθεί η περίπτωσή του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα