Ένα ξεκαρδιστικό μυθιστόρημα από τον Π. Λιάκο

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λιάκος (πορτρέτο), γνωστός στους φίλους της «δημοκρατίας» από τη στήλη του «Περί Πωλητικής», αποφάσισε να… εξερευνήσει και τον «μαγικό» κόσμο της πεζογραφίας.Πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πελασγός το πρώτο του μυθιστόρημα, που τιτλοφορείται «Εμείς οι δύο», ένα βιβλίο που προτείνεται ανεπιφύλακτα ως παρέα στις θερινές διακοπές σας!

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική περιπέτεια, στην οποία μετέχουν -θέλοντας και μη- μια παρέα φίλων και ένα αταίριαστο ζευγάρι. Στο φόντο της δράσης είναι η μνημονιακή Ελλάδα. Το μυθιστόρημα του Παναγιώτη Λιάκου είναι γραμμένο σε πολυτονική γραφή και χαρακτηρίζεται από γρήγορη πλοκή, άρτια σχεδιασμένους χαρακτήρες και ζωντανούς, σπαρταριστούς διαλόγους. Στα συν του είναι και η εξαιρετική αισθητική του εξωφύλλου, των εικαστικών που κοσμούν τις σελίδες του και η κομψή σελιδοποίηση. 

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα