Νέο σκάνδαλο-σοκ στο Βατικανό: Αστυνομικός βασάνιζε τη σύζυγό του

Στη σκιά των πρόσφατων αποκαλύψεων του σεξουαλικού σκανδάλου στους χώρους της καθολικής εκκλησιαστικής χορωδίας της Βαυαρίας, όπου επί μισό και πλέον αιώνα τουλάχιστον 547 άτομα έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, ένα νέο σκάνδαλο συνταράσσει την Καθολική Εκκλησία.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero», αστυνομικός του Βατικανού ασκούσε φριχτή σωματική βία στη γυναίκα του, η οποία είναι δημοσιογράφος του εκκλησιαστικού τηλεοπτικού δικτύου TV2000.

Την καταγγελία έκανε η ίδια η σύζυγος του αστυνομικού, η οποία πήρε τη μεγάλη απόφαση τον περασμένο Μάρτιο, όταν κατέληξε στο νοσοκομείο με ανοιγμένο κεφάλι και σπασμένα πλευρά, μύτη και δάχτυλα. Η σχεδόν καθημερινή σωματική και ψυχολογική κακοποίηση της άτυχης γυναίκας κράτησε δύο χρόνια, καθώς είχε αρχίσει αμέσως μετά τον γάμο τους, το 2015.

Η νεαρή σύζυγος όλο αυτό το διάστημα υπέμενε σιωπηλά τα καθημερινά βασανιστήρια, ενώ προσπαθούσε να κρύψει τους μώλωπες και τις πληγές της. Οπως αποκαλύπτει η «Il Messaggero», που επικαλείται τα έγγραφα των Αρχών, η γυναίκα εκτός από τη σωματική βία υφίστατο και ψυχολογική, σχεδόν σε καθημερινή βάση, καθώς ο σύζυγός της είχε εκρήξεις για «ασήμαντες αφορμές».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, στο πλαίσιο της οποίας ο αστυνομικός του Βατικανού θα κληθεί προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για κακοποίηση και πρόκληση σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα