Και η (γνωστή) Μιράντα Ξαφά υπέρ Γεωργίου

«Βασιλικότερη του βασιλέως» και άκρως προκλητική εμφανίστηκε η… ξεχασμένη Μιράντα Ξαφά (φωτό) για να υπερασπιστεί τα παράλογα αιτήματα των δανειστών και να συνεισφέρει και αυτή στο ξέπλυμα του πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ανδρέα Γεωργίου, που φούσκωσε το έλλειμμα του 2009, οδηγώντας τη χώρα κυριολεκτικά στα νύχια των δανειστών, στα Μνημόνια και στην οικονομική εξαθλίωση.

Η οικονομολόγος και στέλεχος της Δράσης, που ανήκει στη γνωστή «παρέα» των ακραία φιλελευθέρων, όπως ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Στέφανος Μάνος, και έχοντας υπηρετήσει με επιτυχία στο ΔΝΤ, βρήκε την ευκαιρία και εμφανίστηκε για να υπερασπιστεί τον κ. Γεωργίου. Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε ότι η κυβέρνηση οφείλει να θέσει τέρμα άμεσα στην πολιτικά υποκινούμενη δίωξη του πρώην προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ανδρέα Γεωργίου.

Η ανάρτησή της προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια όχι μόνο γιατί υπερασπίζεται τον άνθρωπο που είναι συνυπεύθυνος για την ένταξη της χώρας στην πολυετή οικονομική εποπτεία και την επιτήρηση, αλλά και γιατί στην ουσία καλεί την κυβέρνηση να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης και να σταματήσει τη δίωξη εναντίον του κ. Γεωργίου! Παραγνωρίζοντας προκλητικότατα ότι η προτροπή της είναι βαθιά αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική, η κυρία Ξαφά προτίμησε να προχωρήσει στην «εργολαβία» και να… επανακαταθέσει τα διαπιστευτήριά της στους δανειστές και τους εν Ελλάδι ομόσταυλούς τους. Και δεν σταμάτησε εκεί. Ως «ηχώ» του Ι. Στουρνάρα, είπε πως η κυβέρνηση προσπαθεί ευκαιριακά να βγει στις αγορές. Προφανώς και προαναγγέλλεται μία έξοδος στις αγορές και όχι απλά μπορεί να υπάρξει προαναγγελία, αλλά κάθε σοβαρή κυβέρνηση εκδίδει και χρονοδιάγραμμα των εκδόσεων…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα