Αμεσα τα έργα!

Ονειρεμένη εβδομάδα ξεκίνησε για την ΑΕΚ, που επιστρέφει έπειτα από 10 χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ και ετοιμάζει γιορτή για την έναρξη των εργασιών στην «Αγια-Σοφιά». Ο πρότζεκτ μάνατζερ του νέου γηπέδου Δημήτρης Ανδριόπουλος ανέφερε: «Τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα και δεν θα σταματήσουν ώσπου να τελειώσει το γήπεδο. Καταφέραμε να προσπεράσουμε τα εμπόδια που προέκυψαν και να βρεθούμε τώρα στο τέλος της διαδρομής.

Το γήπεδο της ΑΕΚ θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες μέρες να κατασκευάζεται. Δεν ξέρω αν θα είναι Τρίτη ή Τετάρτη, θα είναι όμως μία από τις επόμενες μέρες». Οι ιθύνοντες της «Ενωσης» αναμένουν, λοιπόν, να παραλάβουν άμεσα την (πολυπόθητη) άδεια για να ξεκινήσει η ανέγερση του νέου σπιτιού της ΑΕΚ. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί αγιασμός, παρουσία κόσμου, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα θα γνωστοποιηθούν σύντομα, το πιθανότερο ωστόσο είναι να τελεστεί μετά τον αυριανό (20.30, Novasports 2) αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την UEFA ο Μάρκο Φριτζ. Βοηθοί του 39χρονου Γερμανού ρέφερι θα είναι οι Χένσλερ και Μπλος, ενώ τέταρτος ο Γιαμπλόνσκι. Ο Φριτζ είχε σφυρίξει και την εκτός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής απέναντι στο Βέλγιο (1-1) για τα προκριματικά του Μουντιάλ τον περασμένο Μάρτιο.

Στο μεταξύ, οι σχέσεις του Ντίντακ με την ΑΕΚ οδηγούνται στα άκρα και, όπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές θα λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές (που αφορούν το συμβόλαιο) στα δικαστήρια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα