Θα… διψάσει τις επόμενες μέρες η Ρώμη

Με διακοπές στην υδροδότηση απειλείται η Ρώμη, καθώς η στάθμη της λίμνης του Μπρατσάνο έχει μειωθεί αισθητά, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών και της μείωσης των βροχοπτώσεων.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, από την ερχόμενη Παρασκευή η παροχή νερού στα σπίτια των κατοίκων της αιώνιας πόλης θα γίνεται ανά διαστήματα, με διακοπές που μπορεί να φθάνουν και τις οκτώ ώρες την ημέρα!

«Το νερό στη Ρώμη τελειώνει» δηλώνει ο περιφερειάρχης Νικόλα Τζινγκαρέτι, μιλώντας στον Τύπο και συμπληρώνει: «Αν μπορούσα, θα καλούσα εδώ τον Ντόναλντ Τραμπ για να δει τι σημαίνει να αποσύρεις την υπογραφή σου από τη συμφωνία για την κλιματική αλλαγή».

Από την πλευρά της, η δήμαρχος Βιρτζίνια Ράτζι ζήτησε να γίνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες ύδρευσης της πόλης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα