Στη Γερουσία και ο γαμπρός του Τραμπ για τη ρωσική εμπλοκή!

Το σίριαλ που εξελίσσεται στην Ουάσινγκτον με την υπόθεση της ρωσικής εμπλοκής στην προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ συνεχίστηκε χθες με την κατάθεση του γαμπρού και στενού συνεργάτη του Αμερικανού προέδρου Τζάρεντ Κούσνερ (φωτό) στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας.

Ο Κούσνερ παραδέχτηκε ότι συναντήθηκε τέσσερις φορές με Ρώσους, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά διέψευσε ότι συνέργησε με οποιονδήποτε τρόπο με τη ρωσική πλευρά, προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ. Σε μια ανακοίνωση 11 σελίδων, ο Κούσνερ αναφέρει ότι οι επαφές του με τον Ρώσο πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον Σεργκέι Κίσλιακ και άλλους Ρώσους αξιωματούχους ήταν μέρος των κανονικών καθηκόντων του, καθώς ήταν υπεύθυνος για τις σχέσεις με ξένες κυβερνήσεις στο επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ.

«Δεν συνέργησα, ούτε γνωρίζω οποιονδήποτε άλλον στην προεκλογική εκστρατεία που να συνέργησε με οποιαδήποτε ξένη κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κούσνερ και συμπλήρωσε: «Δεν είχα ανάρμοστες επαφές. Δεν εξαρτιόμουν από ρωσικά κεφάλαια για να χρηματοδοτήσω τις επιχειρηματικές δραστηριότητές μου στον ιδιωτικό τομέα».

Στο μεταξύ, το Κογκρέσο, με τη συμφωνία που επετεύχθη επί της αρχής, ανοίγει τον δρόμο για την ψήφιση του νομοσχεδίου για νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, του Ιράν και της Βόρειας Κορέας. Το γεγονός αυτό «δένει» τα χέρια του προέδρου Τραμπ, ο οποίος ήθελε να άρει τις κυρώσεις κατά της Μόσχας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα