Παπάς έστελνε σε ανήλικο γυμνές φωτογραφίες του

Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές σε ιερέα που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ενός 14χρονου αγοριού.

Ο 39χρονος ιερέας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής έπειτα από καταγγελία των γονέων του ανήλικου μαθητή.

Αρχικά ο ιερέας φέρεται ότι έστελνε στον 14χρονο μηνύματα θρησκευτικού περιεχομένου, σταδιακά όμως τα μηνύματα έγιναν σεξουαλικού περιεχομένου με γυμνές φωτογραφίες, ενώ απειλούσε το ανήλικο αγόρι με την «τιμωρία του Θεού», αν αποκάλυπτε την υπόθεση.

Αποκάλυψη σοκ

Το παιδί τρομοκρατημένο άρχισε να κάνει ερωτήσεις στους γονείς του για την προστασία στο διαδίκτυο. Θορυβημένοι οι γονείς ερεύνησαν το κινητό του παιδιού, στο οποίο σοκαρισμένοι είδαν τις γυμνές φωτογραφίες του ιερέα, και απευθύνθηκαν αρχικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του ιερέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί φέρεται ότι έχουν στα χέρια τους ενδείξεις -που προκύπτουν από την ηλεκτρονική διερεύνηση των προφίλ που διατηρούσε ο ιερέας σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης- ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κληρικός «ψάρευε» ανήλικα αγόρια στο διαδίκτυο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα