Στην Αθήνα για σερί επαφών ο Μοσκοβισί

Στην Αθήνα φτάνει ο Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος σήμερα θα έχει δείπνο εργασίας με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιώργο Χουλιαράκη, ενώ θα συναντηθεί ξεχωριστά με τους Προκόπη Παυλόπουλο, Αλέξη Τσίπρα, Κυριάκο Μητσοτάκη και Γιάννη Στουρνάρα.

Ο Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για Οικονομικές Υποθέσεις, ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα βλέπει επιτέλους «φως» έπειτα από πολλά δύσκολα χρόνια, σημειώνοντας ότι οι μεταρρυθμίσεις που εφάρμοσε η Αθήνα ήταν «αναμφισβήτητα πολύ δύσκολες», αλλά «απαραίτητες».

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά το εξής: «Δεν εφαρμόσαμε στην Ελλάδα λιτότητα για πλάκα και δεν κάναμε μεταρρυθμίσεις για πλάκα». «Η Ελλάδα εφάρμοσε 140 εξαιρετικά γενναίες μεταρρυθμίσεις» σημείωσε. «Τώρα υπάρχουν οι προοπτικές να βρεθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα του χρέους», σύμφωνα με τον ίδιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα