Bέροια: Μήνυση οπαδού του Σώρρα σε έφορο

54χρονη με χρέη άνω των 20.000 € ζήτησε την άρση της κατάσχεσης του λογαριασμού της

Επεισόδιο προκάλεσαν οπαδοί του φυγόποινου Αρτέμη Σώρρα με την προϊσταμένη της ΔΟΥ Βέροιας Δήμητρα Στάμου, όπου είχαν πάει με στόχο την άρση κατάσχεσης για οπαδό του.
Ολα ξεκίνησαν όταν μια 54χρονη με χρέη στην Εφορία άνω των 20.000 ευρώ ζήτησε την άρση του μέτρου της κατάσχεσης του λογαριασμού της.

Από την πλευρά της, η προϊσταμένη της ΔΟΥ τούς τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει, ενώ τους ζήτησε να υποβάλουν σχετική αίτηση για να λάβουν επίσημη απάντηση.
«Τους είπα εάν θέλουν να υποβάλουν αντίστοιχη αίτηση, έτσι ώστε να λάβουν και εγγράφως την απάντησή μου» είπε η κυρία Στάμου.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η 54χρονη, μαζί με άλλους οπαδούς του Σώρρα, είχε υποβάλει εξώδικο από πέρυσι με το οποίο δεν αναγνώριζε τα χρέη προς το Δημόσιο.

Γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο. Οι οπαδοί του Σώρρα φώναζαν και προκαλούσαν ένταση, με αποτέλεσμα να καταφτάσουν στη ΔΟΥ έξι αστυνομικοί, ενώ η 54χρονη προχώρησε σε προφορική μήνυση.
«Εφόσον υπήρξε μήνυση έπρεπε να προχωρήσουν σε προσαγωγή μου στο αστυνομικό τμήμα με το περιπολικό. Στην αρχή υπήρξε μια λανθασμένη εικόνα από συναδέλφους και ΜΜΕ ότι με συνέλαβαν, ωστόσο δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Ο εισαγγελέας στον οποίο διαβιβάστηκε η μήνυση αποφάσισε ότι δεν στοιχειοθετείται κατηγορία και αφέθηκα ελεύθερη» ανέφερε η προϊσταμένη της ΔΟΥ Βέροιας, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να δει πρώτα τη μήνυση και στη συνέχεια να αποφασίσει με τον δικηγόρο της εάν θα προχωρήσει και η ίδια σε μήνυση.

Σύμφωνα με την κυρία Στάμου, υπήρξε και άλλη φορά παρόμοιο περιστατικό, ωστόσο πάντα βρίσκονταν λύσεις σε ήρεμο κλίμα. «Εχουμε κάθε καλή διάθεση να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες, αλλά όχι να φτάνουμε σε τέτοιες ακρότητες» δήλωσε αναφερόμενη και στο περιστατικό που έγινε στην Πάτμο με τον εφοριακό που ξυλοκοπήθηκε από καταστηματάρχη και κατέληξε λέγοντας: «Ας έρθει ο κ. Σώρρας να πληρώσει τους λογαριασμούς, να είμαστε εντάξει».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα