Ο Ακης πάλι προκαλεί

Μέρες ΠΑΣΟΚ! Εκανε… μακροβούτια σε ιδιωτική πισίνα των βορείων προαστίων

Ο πρώην (καρδιοπαθής) υπουργός, αν και έχει καταδικαστεί για τις  μίζες, δεν βάζει μυαλό, παρά την αποφυλάκισή του για λόγους υγείας

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το άρθρο

Η Θέση μας: Είναι τελικά αδιόρθωτοι

Διαβάστε επίσης:

►Πληρώσαμε 2.000.000 € για την έξοδο στις αγορές

►Bέροια: Μήνυση οπαδού του Σώρρα σε έφορο

►Εισπρακτικές: Κυνήγι οφειλετών από το προφίλ τους στο facebook

►Εκτέλεση με δύο «στημένα»

►Ποιοι θα κερδίσουν από την εξαγορά χρόνου!

►«Χαράτσι» 10 € για ένα μπάνιο!

►Δασικοί χάρτες: Νέα παράταση έως τις 7 Σεπτεμβρίου

►Στερεύουν από νερό τα σιντριβάνια λόγω ξηρασίας στην Ιταλία

Τα μακροβούτια του Ακη σε πριβέ πισίνα των Β. Π.

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος αποφυλακίστηκε πριν από περίπου 2,5 μήνες για λόγους υγείας και με πολλούς περιοριστικούς όρους (είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 5,5 ετών για το «πόθεν έσχες» και σε 20 χρόνια για μίζες στα εξοπλιστικά), εμφανίστηκε ακμαίος να κάνει… μακροβούτια σε πισίνα ιδιωτικού κλαμπ των βορείων προαστίων της Αθήνας!

Μια απίστευτη πρόκληση και για όσους αποφάσισαν την αποφυλάκισή του και για την κοινωνία που υποφέρει, την ώρα που ο αποδεδειγμένα διεφθαρμένος πολιτικός απολαμβάνει τα μπάνια του… Ο πρώην «καρδιοπαθής» κ. Τσοχατζόπουλος φαίνεται ότι δεν βάζει μυαλό και προκαλεί εκ νέου με τα καμώματά του.
Μάρτυρας της dolce vita του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ ήταν ο φωτογραφικός φακός, που τον «συνέλαβε» σε στιγμές ξεγνοιασιάς και αναζήτησης δροσιάς κατά τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Φορώντας μαγιό στα χρώματα του κόμματος που υπηρέτησε, εμφανίζεται να βγαίνει από την πισίνα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, έχοντας απολαύσει το μπάνιο του σε έναν χώρο προσεγμένο και πολυτελή, αφού στο βάθος, όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, υπάρχουν και γήπεδα του τένις.

Στο διάστημα που βρίσκεται εκτός φυλακής, ο Ακης Τσοχατζόπουλος προσπαθεί να περάσει το προφίλ του οικογενειάρχη, εμφανιζόμενος με τη σύζυγό του στο σχολείο του γιου τους, το προφίλ του πιστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, με την εμφάνισή του στο μνημόσυνο του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ έχει δώσει και μια συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha κάνοντας ακόμα μία φορά επιθέσεις κατά των Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, αφήνοντας υπονοούμενα για πολιτική εξόντωσή του μέσω και χρηματισμών, χωρίς ωστόσο να παρουσιάσει ντοκουμέντα και αποδείξεις.

Νωρίτερα η κλινική κατάστασή του ήταν αυτή που συνέβαλε στην αποφυλάκισή του, με τις φωτογραφίες μέσα από τις φυλακές να τον δείχνουν στα όρια της πλήρους κατάρρευσης. Ο Α. Τσοχατζόπουλος, μάλιστα, έχει ξεκινήσει εντατική θεραπεία προκειμένου να αποκαταστήσει την οδοντοστοιχία του, αφού μέσα στη φυλακή, και λόγω της επιβαρυμένης υγείας του, υπέστη φθορές, ενώ έχει χάσει αρκετά από τα δόντια του. Σήμερα, ακμαίος και θαλερός, απολαμβάνει τα μπάνια του εις υγείαν των κορόιδων…

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα