Ο εμίρης του Κατάρ στη Σκιάθο

Στο νησί της Σκιάθου έφτασε τη Δευτέρα για ολιγοήμερες διακοπές ο εμίρης του Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ-Θανί. Ο εμίρης ήρθε στη χώρα μας με την πολυτελή θαλαμηγό του «Αλ Μιρκάμπ», η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ντόπιους και τους επισκέπτες του νησιού, καθώς αγκυροβόλησε στην παραλία Μάραθα, κάτω από το ξενοδοχείο «Σκιάθος Παλλάς».

Ο δισεκατομμυριούχος δεν θα απολαύσει το ελληνικό καλοκαίρι μόνος του, καθώς η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια αναμένεται να φτάσει σήμερα στο αεροδρόμιο της Σκιάθου με το βασιλικό Airbus.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ξενοδοχείο έχουν δοθεί ήδη οι παραγγελίες για τον εφοδιασμό της θαλαμηγού. Μάλιστα, ο εμίρης του Κατάρ δείπνησε χθες στο πολυτελές εστιατόριο της τουριστικής μονάδας, που διαθέτει καταπληκτική θέα προς τη μαγευτική παραλία των Κουκουναριών.

Το πλωτό παλάτι «Αλ Μιρκάμπ» είναι μία από τις τρεις ακριβότερες θαλαμηγούς στον κόσμο. Εχει μήκος 135 μέτρα, διαθέτει 12 σουίτες, δύο πισίνες, ελικοδρόμιο, τζακούζι και αίθουσα κινηματογράφου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα