«Φαβορί, αλλά…»

Να δείξει ποιο είναι το αφεντικό από το πρώτο ματς θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται στις 21.30 (Cosmote Sport 1) την Γκαμπάλα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

«Τέτοια στιγμή, όλοι οι προπονητές λένε ότι “είμαστε 100% έτοιμοι”. Δεν είμαστε» παραδέχθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, εξηγώντας ότι «είχαμε αρκετά προβλήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας, κάποιοι παίκτες δεν έπαιξαν όσο θέλαμε. Δουλέψαμε καλά, όμως. Εχεις δύο τρόπους να το ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα: Ο ένας, να παίξεις πολύ καλά τακτικά και, ο δεύτερος, να βοηθήσει ο κόσμος κάποιον που είναι κουρασμένος, να του δώσει ώθηση. Από άποψη μυαλού είμαστε 100% έτοιμοι. Αυτό είναι το σημαντικό, γιατί στα πόδια δεν μπορείς να είσαι 100% έτοιμος».

Ο τεχνικός του «Τριφυλλιού» αποδέχθηκε τον τίτλο του φαβορί. «Ως οντότητα, είμαστε. Από κει πέρα, δεν φτάνει αυτό. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι και να περάσουμε εμείς. Ως σύλλογος, ως ιστορία, είμαστε φαβορί. Μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε καθοδική πορεία, ενώ ο αντίπαλος ανοδική».

Οσο για το αν βλέπουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως… ρεβάνς για τον αποκλεισμό του 2015 στα πλέι οφ της ίδιας διοργάνωσης, ο Ουζουνίδης ξεκαθάρισε ότι «υπήρχαν τότε μεγαλύτερες φιλοδοξίες από αυτές που θα έπρεπε. Ακολούθησαν άσχημα γεγονότα μέσα στην ομάδα. Ο αντίπαλος δεν έχει σχέση. Είναι πιο έμπειρη ομάδα. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος, δεν είναι θέμα εκδίκησης», ενώ για τις μεταγραφές ανέφερε: «Εχουμε εντοπίσει δυο τρεις στόχους και προσπαθούμε». Στο Μιλάνο βρίσκεται εξάλλου ο μάνατζερ Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ως άτυπος τεχνικός διευθυντής του «Τριφυλλιού». Ενας από τους παίκτες με τον οποίο υπάρχουν επαφές είναι ο Γκάμπριελ Σίλβα. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ανήκει στην Ουντινέζε και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Στο μεταξύ, προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού φέρεται ότι κατέθεσε ο Τελάντερ, ζητώντας 510.000 ευρώ και να μείνει ελεύθερος!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα