Νέα παρεκτροπή του αλαζονικού Βενιζέλου

Η αμετροέπεια και η αλαζονεία του Ευάγγελου Βενιζέλου έχουν χτυπήσει «κόκκινο». Εφτασε στο σημείο να συγκρίνει τον εαυτό του με δύο ιστορικά στελέχη της Ενωσης Κέντρου, τους Γεώργιο Μαύρο και Γεώργιο Παπανδρέου, και να τους προσβάλει ευθέως, χωρίς ίχνος ντροπής!

Με ναπολεόντειο ύφος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε αν θα συνεργαστεί με τη Ν.Δ. απάντησε: «Δεν θα γίνω Γεώργιος Μαύρος που εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ούτε Γεώργιος Παπανδρέου που μπήκε κάποτε στα ψηφοδέλτια του Παπάγου».

Αναφέρθηκε σε δύο προσωπικότητες οι οποίες δεν βρίσκονται εν ζωή για να του απαντήσουν και διέπραξε το ολίσθημα να συγκρίνει τον εαυτό του μαζί τους, θεωρώντας ότι είναι ανάλογου πολιτικού βεληνεκούς. Μέχρι στιγμής ο κ. Βενιζέλος έχει συνδέσει το όνομά του με τα δεινά της χώρας, το περίφημο PSI και την καταστροφή των μικροομολογιούχων, το «χαράτσι Βενιζέλου» ή αλλιώς «χαράτσι της ΔΕΗ», μετέπειτα ΕΝΦΙΑ.

Στον Ευ. Βενιζέλο για το ατόπημά του θα έπρεπε να απαντήσουν το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου για την προσβολή του οικογενειακού ονόματος. Αλλά όλοι κόπτονται για την επόμενη ημέρα. Δεν θέλουν να ρίξουν λάδι στη… φωτιά, ακούγοντας τα «μαργαριτάρια» του κ. Βενιζέλου, από τη στιγμή που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν θα ιδρύσει άλλο κόμμα. «Ο ρόλος μου είναι να σκέφτομαι και να προτείνω, και αυτό λειτουργεί υποβοηθητικά για το σύνολο της αντιπολίτευσης» είπε στην ίδια συνέντευξη, αν και άφησε σαφείς αιχμές κατά της ΔΗ.ΣΥ., δηλώνοντας πως αυτοπεριορίζεται στην Κεντροαριστερά κατά τρόπο «ανεξήγητο», «αφήνοντας χώρο στη Ν.Δ. να επεκτείνει τα όριά της».

Με το γνωστό υπεροπτικό στιλ του, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε επίσης: «Ούτε χαρίζω την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου στη Ν.Δ. Ηταν και δική μας κυβέρνηση και ήταν και δική μας ή δική μας, κυρίως, η στρατηγική, και ήταν, από την άποψη αυτή, εξαίρετη η συνεργασία που είχαμε με τον Αντ. Σαμαρά, ο οποίος αντελήφθη απολύτως πού βρισκόμαστε και γιατί πρέπει να εφαρμοστεί αυτή η πολιτική την οποία είχαμε ξεκινήσει». Κοινώς, αφήνει πόρτες ανοιχτές…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα