«Απαγορευτικό» στη Ναύπακτο για τον Μίκη

Την οργή της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτας, προκάλεσε η απόφαση του Δήμου Ναυπάκτου να ακυρώσει τη συναυλία που επρόκειτο να γίνει χθες στο Κάστρο Αντιρρίου. Ο δήμος έδειξε «απαγορευτικό» μία μέρα πριν από την εκδήλωση, καθώς υπήρχε ζήτημα πυρασφάλειας.

Εξαλλη η Μαργαρίτα Θεοδωράκη έκανε ανάρτηση στο facebook χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα. «Ο Δήμος Ναυπάκτου ακύρωσε τη συναυλία της Ορχήστρας “Μίκης Θεοδωράκης” με πρόφαση τραβηγμένη από τα μαλλιά. Λογοκρισία στα τραγούδια του πατέρα μου! Οπως η επταετία!» έγραψε.
Μάλιστα, κάλεσε τον δήμο να ανακαλέσει την απόφαση και να επιτρέψει την πραγματοποίηση της συναυλίας στις 7 Αυγούστου, όταν ο αρχαιολογικός χώρος του Κάστρου θα είναι ανοικτός λόγω πανσελήνου!

Αλλωστε, όπως επισημαίνει, όταν το φεγγάρι είναι ολόγιομο οι Εφορείες Αρχαιοτήτων «κάνουν τα στραβά μάτια και δίνουν άδεια» σε όλους και «κανείς τους δεν τρέχει στις πυροσβεστικές υπηρεσίες να τους ζητήσει σωστή πυρασφάλεια». «Ελάτε, άνδρες! Θα ‘χει κι ένα φεγγάρι μούρλια» κατέληξε στην ανάρτησή της η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα