Τέλος καλό όλα καλά με Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Η φωτιά που άναψε ο Ούγκο Αλμέιδα, με την απουσία του από την προχθεσινή απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ, έσβησε! Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ έδωσε κανονικά χθες το «παρών» στα Σπάτα και δεν φαίνεται να τίθεται για την ώρα θέμα αποχώρησής του από τον σύλλογο. Ανθρωποι του «Δικεφάλου» διευκρίνισαν για την προχθεσινή απουσία του ότι προπονήθηκε κανονικά το πρωί του Σαββάτου και απουσίασε από την απογευματινή προπόνηση κατόπιν συνεννόησης με τον Χιμένεθ και τους διοικούντες εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος. Οι δύο πλευρές δεσμεύονται έως τον Ιούνιο του 2018 κι αν δεν υπάρξει πρόταση για τον 33χρονο φορ δύσκολα θα αποχωρήσει, αφού δεν δείχνει διάθεση να «σπάσει» το συμβόλαιό του.

Θεωρείται πάντως δεδομένο ότι οι διοικούντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ θα κάνουν μια προσπάθεια μήπως και επιτύχουν… συναινετικό «διαζύγιο». Αλλωστε, ο Αλμέιδα δεν έχει προσφέρει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) αυτά που προσδοκούσαν οι φίλοι της ΑΕΚ όταν υπέγραφε στην ομάδα τους.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, ανεβαίνουν οι ρυθμοί εν όψει της μεθαυριανής ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το έργο των «κιτρινόμαυρων» μετά την ήττα με 2-0 στο ΟΑΚΑ είναι εξαιρετικά δύσκολο, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για τη μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από κει και πέρα, ολοκληρώθηκε η περίφραξη του οικοπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αξια αναφοράς είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου (ή αλλιώς Καλαμαριάς) χαιρετίζοντας «με ειλικρινά αισθήματα ικανοποίησης τη θεμελίωση του νέου γηπέδου της προσφυγικής ΑΕΚ, την “Αγια-Σοφιά” του ελληνικού ποδοσφαιρικού πολιτισμού» όπως ανέφερε μεταξύ άλλων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα